Jumbo, food en voetbal
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Jumbo, food en voetbal

  • 08 oktober 2018
  • Door: Saskia Stender

Op 8 november lanceert Foodindustrie Experts haar eerste kennisevent. Dit jaarlijks terugkerende event is exclusief voor ondernemers van foodproducerende bedrijven.

Laat je dit jaar inspireren door Björn Kuipers; supermarktondernemer en FIFA voetbalscheidsrechter en door Gerrit Grievink; een belangrijke inspiratiebron voor retailorganisaties, merkartikelfabrikanten, versleveranciers en andere spelers in de distributiekolom.

Kom netwerken

Met nu al ruim 60 aanmeldingen van grote spelers uit de foodindustrie is dit een event dat je niet mag missen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ben je foodproducent en ondernemer/beslisser? Meld je snel aan en kom netwerken met medebeslissers uit de sector! Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar!

Meer info over de sprekers

Björn Kuipers, supermarktondernemer (in 2016 ‘Beste Jumbo van Nederland’) en FIFA voetbalscheidsrechter; Björn Kuipers kennen we als de beste scheidsrechter van Nederland. Als hoogtepunt van 2018 stond Björn in de zomer met Team Kuipers op het WK in Rusland, hij floot vier wedstrijden waaronder de kwartfinale, en hij was in de finale de vierde official. Björn is naast scheidsrechter ook supermarkteigenaar.
Wat is de synergie tussen voetbal en supermarkt?

Gerrit Grievink, een belangrijke inspiratiebron voor retailorganisaties, merkartikelfabrikanten, versleveranciers en andere spelers in de distributiekolom. Gerrit Grievink bezoekt en analyseert jaarlijks meer dan 200 winkels en productiebedrijven over de gehele wereld. Deze kennis deelt hij op projectbasis met tal van beleidsmakers en beslissers op zowel strategisch als operationeel niveau.
Op 8 november deelt hij deze kennis met ons.

FoodIndustrie Experts; vijf gedreven spelers binnen de foodbranche

De partners leveren elk een eigen specialisme op het gebied van wegen, bedrijfsnetwerken, verpakken, transport(planning), software, automatisering, gebouwontwikkeling en communicatie. De gezamenlijke focus ligt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de (vers) foodbranche met als doel een totaaloplossing voor de klant te kunnen bieden.

FoodIndustrie Experts is een project van b2b Communications, Multivac Nederland, RBK Group, Espera Nederland en Evo-it. Mediapartner: Vakblad Voedingsindustrie.
Powered by Wallbrink Crossmedia Groep.

www.foodindustrieexperts.nl


Bron: SportSpeakers