Ontdek de toekomst van AGF-verpakkingen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Ontdek de toekomst van AGF-verpakkingen

  • 14 oktober 2024

Heb je de Fruit Attraction 2024 gemist? Geen zorgen! ULMA Packaging biedt je de kans om alsnog onze nieuwste verpakkingsoplossingen voor de AGF-sector (aardappelen, groente en fruit) van dichtbij te ervaren. Bezoek onze showroom in Vianen en ontdek hoe wij de verpakkingsindustrie transformeren met innovatieve, duurzame en flexibele oplossingen.

Tijdens de Fruit Attraction 2024 presenteerden we geavanceerde technologieën die gericht zijn op automatisering, flexibiliteit en duurzaamheid, met verpakkingsmachines die zowel plastic als volledig recyclebare materialen kunnen verwerken. Als je de beurs hebt gemist, nodigen we je van harte uit om onze machines zelf te zien werken in Vianen, waar we onder andere de volgende baanbrekende oplossingen demonstreren:

Onze verpakkingsoplossingen:

  • Horizontale en verticale verpakkingsmachines speciaal ontworpen voor de verwerking van verse AGF-producten.
  • Duurzaamheid centraal met machines die zowel plastic als 100% recyclebare materialen verwerken.
  • Flexibiliteit met verpakkingsmachines die eenvoudig aangepast kunnen worden aan nieuwe formaten en productsoorten.

Verpakkingslijnen in de schijnwerpers:

1. SIENNA BS – Trayloos fruit in pillowpack. De SIENNA horizontale flow wrapper biedt een duurzame verpakkingsoptie met 100% recyclebare materialen en een meshvenster, perfect voor AGF-producten zoals avocado’s. De machine verwerkt zowel kunststof als volledig papieren verpakkingsmaterialen.

2. VTC 840 – Groente en fruit in platte bottompack. De VTC 840 is een veelzijdige verticale verpakkingsmachine, ideaal voor de AGF-sector. Dankzij snelle formaatwissels en de mogelijkheid om volledig recyclebare materialen te gebruiken, vermindert deze machine stilstand en optimaliseert hij de machinebeschikbaarheid.

3. TSA 680 P + CP 200 – Geautomatiseerde verpakkingslijn voor fruitschalen. De TSA 680 P tray sealer verwerkt tot wel 120 trays per minuut en biedt de mogelijkheid om verse producten in verschillende materialen te verpakken. De CP 200 casepacker automatiseert het verpakken van trays in zowel plastic als kartonnen dozen, zonder handmatige tussenkomst.

Test je eigen producten. In onze showroom kun je zelf zien hoe onze machines werken, met demonstraties van verpakkingen voor producten zoals avocado’s en zacht fruit. Daarnaast laten we slimme functies zien, zoals realtime verbruiksmeting, om je verpakkingsproces verder te optimaliseren.

ULMA Packaging staat voor innovatie en duurzaamheid. Onze verpakkingsmachines bieden een flexibele oplossing voor de veranderende eisen van de markt en helpen je verpakkingsprocessen te optimaliseren.

Maak een afspraak. Wil je meer weten over onze oplossingen en testen hoe jouw producten verpakt kunnen worden? Maak vandaag nog een afspraak voor een demonstratie in onze showroom! Stuur een e-mail naar [email protected] t.a.v. Alex Hofstee, sales manager AGF.

Samen met ULMA Packaging til je je verpakkingsproces naar een hoger niveau. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in Vianen!

ulmapackaging.nl

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2024