Hapklare innovatie: AI hervormt de voedingsindustrie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Hapklare innovatie: AI hervormt de voedings­in­du­strie

  • 09 september 2024

De voedingsindustrie ontwikkelt in hoog tempo, en Artificial Intelligence (AI) speelt hierin een sleutelrol. AI transformeert de manier waarop we ons voedsel verwerken, beheren en ervan genieten. Van machine learning, dat de tech-scene domineert, tot robotica die de keuken overneemt - AI verhoogt zowel de efficiëntie als de kwaliteit in elke schakel van de waardeketen. Denk aan voorspellende modellen in de landbouwproductie tot geavanceerde analyses in de voedselproductie. AI zal elk aspect van de waardeketen optimaliseren, van het veld tot aan de tafel.

In 2024 erkennen veel bedrijven het potentieel van AI om hun operationele processen te transformeren, maar vaak worstelen ze met de praktische toepassingen en de tastbare voordelen ervan. De uitdaging ligt in het demystificeren van de mogelijkheden van AI en deze omzetten in concrete use-cases die de bedrijfsresultaten aanzienlijk verbeteren.

delaware dient als inspiratiebron en begeleidt bedrijven bij het identificeren van robuuste use-cases, die we met succes hebben geïmplementeerd. Door onze branche-expertise en inzichten uit samenwerkingen met andere klanten in te brengen, verlichten we de weg naar innovatie. Ons doel is om de meest geavanceerde en aantrekkelijke oplossingen te ontwikkelen in samenwerking met onze klanten, zodat deze AI-gedreven tools niet alleen baanbrekend zijn, maar ook naadloos in de bedrijfsomgeving worden geïntegreerd, wat groei en efficiëntie stimuleert.

“AI is niet slechts een technologische evolutie; het is een cruciale verschuiving in hoe we voedselproductie, kwaliteit en innovatie benaderen. - Sven Arnauts, Global AI lead at delaware

In dit gloednieuwe e-book verkennen we de belangrijkste trends, inzichten en baanbrekende ontwikkelingen, die de basis leggen voor een slimmer, efficiënter en persoonlijker culinair landschap. Maak je klaar voor een buffet van AI-gedreven innovaties. 

Download het e-book om jouw kennis en grip op de markt te versterken: Download e-book: AI hervormt de voedingsindustrie - delaware

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2024