Flitsend van start!
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Flitsend van start!

  • 09 februari 2016
  • Door: Saskia Stender

Het OSV-YFM jaar is eind januari flitsend van start gegaan. De Winterbarbecue kreeg een Australisch tintje. Jan Zandbergen leverde haar Australisch grain fed rundvlees (1788). Van dit uiterst smaakvolle vlees hebben we enorm genoten, het smaakte met recht naar meer! Lees meer over 1788 en ook over 1788 Platinum in een volgende editie van dit vakblad.

Op 8 maart gaan we bij Kupan een voedselveilige toekomst in, met een inspirerende lezing van onder andere trendwatcher Rob Creemers. Om daarna op 7 april op de stoep te staan bij Febo in Amsterdam. Het wordt een uitdaging voor de minder vroege vogels onder ons, want we worden er al om 07:00 uur verwacht. Van daaruit vervolgen we onze weg via het bedrijfsbezoek bij Toyota Material Handling naar die bij AGF Excellent. Om na de zomer uit te komen bij KTBA, en als het allemaal lukt bezoeken we Westfleisch in Coesfeld (D).

Een vol en gevarieerd programma dus, met volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en kennis te delen; misschien wel tijdens de sportieve golfdag, of op de traditionele Zomerbarbecue. Ik heb er ontzettend veel zin in, en nodig jullie van harte uit om in te stappen op deze rondreis!

Saskia Stender

Bron: © Vakblad Voedingsindustrie 2016