Fijn netwerk
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Fijn netwerk

  • 08 februari 2021
  • Door: Saskia Stender

We zien dat veel ondernemers in Nederland creatief zijn, creatief blijven en steeds creatiever worden. Dat kenmerkt BV Nederland. Niet bij de pakken neerzitten, niet lullen maar poetsen. Maar toch missen we de ‘normale’ gang van zaken. Gewoon bezig zijn met omzet maken en niet altijd aan de regeltjes moeten denken.
Er is licht aan het eind van de tunnel, maar ik ben bang dat we dit jaar nog helemaal vol maken met allerlei maatregelen, nu de aanvoer van de vaccins ook niet echt vlot.

Omdat persoonlijke ontmoetingen nu schaars zijn en mensen elkaar daardoor niet goed kunnen leren kennen, maak ik gebruik van de kans om wat leuke weetjes van/over de OSV-leden onder de aandacht te brengen. Dingen die je normaal onder het genot van een biertje hoort. We hebben leuke, interessante mensen in ons netwerk met heel veel persoonlijke raakvlakken. Ik weet dat, ik ken ze, maar weet jij dat ook?

Op deze pagina zie je leden van het eerste uur, ze hebben heel enthousiast direct meegewerkt aan dit voorstelrondje, echt top! Om de mens achter de ondernemer te leren kennen via een leuke mix van need to know en nice to know. En, ondanks alle beperkingen, hebben we ook een nieuw lid mogen begroeten: Jack Pluim van Jackit.

Zolang we niets kunnen organiseren, gaan we de OSV-pagina’s op deze manier inzetten.

Zo hebben we toch een beetje ‘persoonlijk’ contact 😊.

Saskia Stender

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2021