Even voorstellen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Even voorstellen

Omdat persoonlijke ontmoetingen nu schaars zijn en mensen elkaar daardoor niet goed kunnen leren kennen, maken wij gebruik van de kans om wat leuke weetjes van/over de OSV-leden onder de aandacht te brengen. Dingen die je normaal onder het genot van een biertje hoort. We hebben leuke, interessante mensen in ons netwerk met heel veel persoonlijke raakvlakken. Wij weten dat, wij kennen ze, maar weet jij dat ook?

Guustaaf Hoekstra 25 jaar in dienst bij LETS BV

Commercieel directeur Guustaaf Hoekstra is op 16 juni 2021 25 jaar in dienst bij LETS BV. Alle collega’s vormden op die dag een erehaag en verrasten zo Guustaaf die niets vermoedend naar het werk kwam.  Dit werd in het bijzijn van alle collega’s en naaste familieleden gevierd.  Al vele jaren is hij het gezicht van het bedrijf en wordt hij door collega’s en klanten gewaardeerd voor zijn enorme kennis en toewijding. Lets bedankt Guustaaf voor zijn inzet en hoopt nog vele jaren samen met hem te werken. 

15 jaar lid van de OSV

Domagoj Gobac, adviseur GO Consulting
Onafhankelijk adviseur op het gebied van koeling en koeltechniek, vooral voor de voedingsmiddelenbranche. Hij helpt opdrachtgevers in het vinden van oplossingen voor hun behoeftes en vragen op gebied van koeling, en met het afstemmen van koeltechniek met o.a. de productie en logistiek. 

Mijn inspirator (of beter: ‘indrukmakend persoon’) is Hans Kortenbach, een vroegere werkgever. Een man met een brede interesse en charisma, ruimdenkend en vooruitstrevend. Oh ja, en Paus Franciscus – die man straalt met liefde en goedheid!
Ik ben trots op mijn loopbaan. Na een vrij brede en theoretische opleiding (studie WTB), begon ik als monteur, tot ergernis van mijn vader. Dat werk leverde mij veel praktische kennis en inzichten op. Vervolgens werd ik ontwerper, projectbegeleider, verkoper en uiteindelijk adviseur.
Ik word blij van een project dat succesvol verloopt. Als iedereen, de klant en installateur, tevreden zijn.
Mijn grootste ergernis zijn mensen die niet nadenken, mensen zonder respect voor anderen en hypocriete en egocentrische mensen.
Mijn start van de dag is doordeweeks ontbijten met een cappuccino, de Volkskrant en een sudoku (om de hersenen waker te maken). Op zondagochtend staat NPO5 aan met De Sandwich van Jacques Klöters.
In het weekend ben ik de laatste tijd vaak aan het werk. Anders ga ik wandelen met de hond, fietsen en golfen.
Ik ben gek op lekker en goed bereid eten en geniet van de smaken, en daarbij een glas goed passende wijn te drinken. 

Lang geleden, vanuit de jongerentak YFM, de OSV binnengerold

Denis Meis, COO Unlimited Spare Parts
Unlimited Spare Parts is actief als one-stop-shop leverancier van industriële snijonderdelen, afdichtingsgereedschappen en slijtageonderdelen voor machines in de voedings- en verpakkingsindustrie. 

Op de foto: Denis tijdens een reis met zijn vrouw en kinderen naar Indonesië.
Mijn grote inspirator is de voedingsindustrie: enerzijds traditioneel met mooie producten, maar ook flexibel en innoverend. Uiteraard geven de mensen dicht om mij heen mij inspiratie en plezier in mijn leven.
Ik ben er trots op dat ik met ondernemen waardevolle relaties en vriendschappen zijn opgebouwd, en op mijn lange dienstverband bij Wensing, nu onderdeel van Unlimited Spare Parts. Ik kreeg er kansen om me te ontwikkelen en heb mijn bijdrage kunnen leveren aan een stabiele en gezonde onderneming.
Ik word blij van de bijdrage die wij kunnen leveren aan het oplossen van problemen en bij ontwikkelingen van nieuwe producten of -concepten.
Mijn grootste ergernis is… die hou ik voor mijzelf. Zo kunnen anderen zich hier niet aan ergeren :)
Mijn start van de dag is, heel ouderwets, het lezen van de papieren krant, en dan met name het regio- en de sportkaternen. Veel ander nieuws bereikt ons digitaal veel sneller en gedetailleerder.
In het weekend is het ‘Familytime’! Samen fietsen, wandelen en - wanneer het weer kan- afspreken met vrienden. Bijzonder was onze gezamenlijke reis naar Indonesië: samen herinneringen delen. Extra bijzonder omdat je afkomst veel bijdraagt aan je karakter en (familie)waarden.
Ik ben gek op -hoewel onze twee volwassen dochters ons vaak verrassen met nieuwe trendy menu’s, hou ik stiekem toch ook van gewoon hutspot met worst.

Al heel lang lid van de OSV, maar nooit te lang

Ahrend Buckers, Commercieel directeur/ eigenaar Smoky Light BV
Specialist in rook- grill- en reactie-aroma’s. Dus eigenlijk alle smaken die je in de keuken tegenkomt (ook vegan) voor de hele levensmiddelenbranche. Sinds 2020 hebben we ook zuivelconcentraten/-aroma’s in ons assortiment (ook vegan). 

Op de foto: Mijn vrouw en ik zijn wijnliefhebbers. Samen met vrienden uit de USA hebben we een week lang wijnboeren en wijn proeverijen gedaan in Napa valley (Californië).
Mijn grote inspirator was een leraar van vroeger. Hij zei “Jij moet gaan werken en niet doorleren; dat is niets voor jou”. Toen dacht ik: ”Wacht maar, ik ga wél doorleren en zal je wat laten zien!”
Ik ben trots op ons Smoky Light team en onze goede reputatie en het terechte vertrouwen dat klanten in ons hebben.
Ik word blij van vrolijke mensen om mij heen. En van een lekker glas wijn.
Mijn grootste ergernis zijn mensen met een negatieve inslag en doemdenkers.
Mijn start van de dag is eerst een knuffel van de hond, dan deze uitlaten en snel naar de zaak voor een lekker bakkie koffie.
In het weekend: word op mijn gemak wakker, dan lekker ontbijten en de krant lezen. Bij mooi weer in de tuin werken, lange wandelingen maken met de hond. Ik sta ook graag in de keuken voor een 3- of 4-gangen menu voor gasten. En dan lekker lang tafelen, met een paar goede flessen wijn.
Ik ben gek op Côte du boeuf van de bbq

16 jaar lid van de OSV

Piet Groot, directeur Maasland Vleeswaren bv
Productie van gekookte ham en kookworstsoorten. De grootste groep hierin zijn leverworstsoorten. 

Mijn grote inspirator is mijn vader; consequent, hard werken en no nonsens, gezond leven. Verder haal ik veel inspiratie uit het contact met mensen die succesvol zijn in het voeren van een bedrijf.
Ik ben trots op het bedrijf zoals het nu is, ook al zie ik dat er nog veel verbeterd kan worden.
Ik word blij van geen stress :). Als alles goed loopt en draait, zowel zakelijk als privé.
Mijn grootste ergernis zijn mensen die niet consequent zijn en afspraken niet nakomen.
Mijn start van de dag is een rondje met de hond om half zes :), daarna naar de zaak en dan een kop koffie.
In het weekend hou ik van fitnessen, wielrennen, socializen met mijn vrouw en mijn gezin en soms genieten we van mijn paarden.
Ik ben gek op… Ik vind veel dingen lekker, maar Rib Eye van bijvoorbeeld Angus vind ik, mits goed klaar gemaakt, heerlijk. Van Indonesisch en Italiaans eten kan ik ook erg van genieten.

25 jaar lid van de OSV

Tim Hage, managing director Multivac BV
Multivac is een Duits familiebedrijf, leverancier van hoogwaardige verpakkings-, portioneer- en deegverwerkingsmachines.

Mijn grote inspirator is mijn helaas veel te vroeg overleden vader met zijn wijze levenslessen.
Ik ben trots op het huidige Multivac-team en de cultuurverandering die het bedrijf de laatste 10 jaar onder mijn leiding heeft ondergaan. ‘Doen wat je zegt en zeggen wat je doet’; ‘de klant staat centraal’ is nu de gewoonste zaak van de wereld.
Ik word blij van de gezondheid van mensen die me dierbaar zijn en ik krijg positieve energie van tevreden klanten
Mijn grootste ergernis zijn mensen die negatief in het leven staan.
Mijn start van de dag is eerst koffie en dan stort ik mij op mijn mailbox. In de zomer sta ik erg vroeg op (05.15 uur); vanwege mijn hobby (postduiven). In de herfst/winter start mijn dag om 07.00 uur.
In het weekend: grote wedstrijden spelen met postduiven. Verder tennis ik en heb ik zeer recent mijn GVB gehaald.
Ik ben gek op eten in toprestaurants en mooie wijnen proeven.

Al heel lang lid van de OSV

Jan Zwaan, directeur Espera-Nederland B.V.
Espera is een toonaangevende Duitse fabrikant en leverancier van geavanceerde weeg-en etiketteersystemen. 

Op de foto: Jan (links) met twee sterren chefkok Dick Middelweerd
Mijn grote inspirator is mijn vader, omdat hij op zijn geheel eigen wijze zijn bedrijf succesvol heeft gerund, met respect voor de schoonmaker tot de president-directeur van zijn grootste klant.
Ik ben trots op ons Espera-team dat langdurige samenwerkingen heeft met onze klanten waar wij een deel van hun proces mogen ontzorgen.
Ik word blij van een tevreden klant.
Mijn grootste ergernis is in de file staan en slechte koffie.
Mijn start van de dag is een goede espresso.
In het weekend probeer ik te fitness-boksen en ben ik hobby kok. Dat gaat natuurlijk niet goed samen!
Ik ben gek op de Italiaanse keuken.

Meer dan 20 jaar lid van de OSV

Roy Meenderink, Business Development Food bij delaware Nederland 

delaware is een snelgroeiende, internationale organisatie die geavanceerde ERP oplossingen en services levert aan food-organisaties die ernaar streven om op een duurzame manier de concurrentie een stap voor te blijven. 

Mijn grote inspirator is Steve Jobs, voornamelijk om zijn visie op hoe software moet werken: simpel en voor iedereen te begrijpen. Dat streef ik ook na in de oplossingen die ik aanbied.
Ik ben trots op de vele projecten die mij in de loop van de jaren gegund zijn en de relaties die ik daarmee heb mogen opbouwen.
Ik word blij als ik zie dat de mensen om mij heen groeien.
Mijn grootste ergernis is als mensen wel kunnen maar niet willen. Ik kan niet tegen luie mensen!
Mijn dag begint met een kopje koffie en het lezen van online nieuws.
In het weekend sta ik graag met mijn partner op de golfbaan een balletje te slaan, en na afloop natuurlijk een drankje (als is dat er nu helaas niet bij!).
Ik ben gek op alle soorten eten, mits kwalitatief goede ingrediënten gebruikt zijn en het vers bereid is. Voor Spaanse tapas en een goed glas wijn kun je mij altijd wakker maken. Ik houd ook erg van nieuwe dingen proeven.  

25 jaar lid van de OSV

Arjan de Koning, DGA De Koning Vlees

De Koning Vlees B.V. is een bedrijf dat smakelijke vleesproducten levert aan de grootverbruiker: horeca en maaltijdindustrie.

Mijn grote inspirator is familie en gezin. Familie (oprichter en voorgangers) omdat zij door hun doen en laten het bedrijf gemaakt hebben tot wat het is en daarmee ook voor mij een leidraad zijn. Gezin omdat zij mij laten ontspannen en genieten buiten het werk, wat ook inspiratie oplevert.
Ik ben trots op al mijn collega’s, mijn voorgangers en de oprichter van het bedrijf.
Ik word blij van mijn gezin, hobby en bedrijf.
Mijn grootste ergernis zijn mensen die op basis van aannames voor mij beslissen en ook niet de moeite nemen dit te melden.
Mijn start van de dag is koffie met een goed belegde boterham.
In het weekend: mennen
Ik ben gek op een goede rib-eye en pan-lasagne.