Ons voedsel doet veel méér doet dan alleen voeden. Hoe we het produceren, verdelen en consumeren bepaalt de toekomst van onze planeet, onze cultuur en onze gezondheid. Hoe? Dat vind je terug in het meer dan 300 pagina's tellende boek The Future of FOOD 2025.
Gaat de manier waarop we voedsel produceren en consumeren radicaal transformeren? Ontdek de soms breed uiteenlopende visies op het voedsellandschap van vandaag en morgen, gebundeld in één omslag, geschreven door trendwatcher Adjiedj Bakas en Judith Witte, hoofdredacteur van Vakblad Voedingsindustrie. Samen verkennen zij belangrijkste innovaties, megatrends en scenario's voor de toekomst van de voedingsindustrie. Daarnaast bevat het boek praktische inzichten waarmee bedrijven direct aan de slag kunnen. Het boek verschijnt medio april, in een eerste oplage van 3.000 exemplaren.
Adjiedj Bakas is wereldwijd bekend om zijn scherpe inzichten en vooruitstrevende visies. Als trendwatcher heeft hij een unieke gave om toekomstige ontwikkelingen te voorspellen en vertaalt hij mondiale trends naar praktische kansen voor bedrijven. Zijn expertise en enthousiasme prikkelen ondernemers om anders te denken en te innoveren.
Judith Witte combineert haar diepgaande kennis van de voedingsindustrie met haar jarenlange ervaring als journalist. Ze staat bekend om haar vermogen om complexe thema's toegankelijk en begrijpelijk te maken. Judith geeft een heldere, inhoudelijke en inspirerende stem aan de uitdagingen en kansen in de foodsector.
Bestel nu en ontvang je boek als een van de eersten in de derde week van april.
Je kunt in de voorverkoop boeken bestellen tot 31 maart. Leuk om straks als een van de eersten uit te kunnen delen; als relatiegeschenk of aan je personeel!
Prijzen per stuk (excl. btw)
Bestel nu en ontvang je boek als een van de eersten in de derde week van april.
Reserveer je boek(en) op www.bakas.nl/boeken
Wil je 50 exemplaren of meer bestellen neem dan contact op met [email protected] - 06 22 21 53 07
Bron: ©vakblad Voedingsindustrie