De 8 megatrends die de voedingsindustrie gaan herdefiniëren
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

De 8 megatrends die de voedings­in­du­strie gaan herdefi­ni­ëren

  • 10 februari 2025

Ons voedsel doet veel méér doet dan alleen voeden. Hoe we het produceren, verdelen en consumeren bepaalt de toekomst van onze planeet, onze cultuur en onze gezondheid. Hoe? Dat vind je terug in het meer dan 300 pagina's tellende boek The Future of FOOD 2025.

Gaat de manier waarop we voedsel produceren en consumeren radicaal transformeren? Ontdek de soms breed uiteenlopende visies op het voedsellandschap van vandaag en morgen, gebundeld in één omslag, geschreven door trendwatcher Adjiedj Bakas en Judith Witte, hoofdredacteur van Vakblad Voedingsindustrie. Samen verkennen zij belangrijkste innovaties, megatrends en scenario's voor de toekomst van de voedingsindustrie. Daarnaast bevat het boek praktische inzichten waarmee bedrijven direct aan de slag kunnen. Het verschijnt eind maart, in een eerste oplage van 3.000 exemplaren. 

De auteurs

Adjiedj Bakas is wereldwijd bekend om zijn scherpe inzichten en vooruitstrevende visies. Als trendwatcher heeft hij een unieke gave om toekomstige ontwikkelingen te voorspellen en vertaalt hij mondiale trends naar praktische kansen voor bedrijven. Zijn expertise en enthousiasme prikkelen ondernemers om anders te denken en te innoveren.

Judith Witte combineert haar diepgaande kennis van de voedingsindustrie met haar jarenlange ervaring als journalist. Ze staat bekend om haar vermogen om complexe thema's toegankelijk en begrijpelijk te maken. Judith geeft een heldere, inhoudelijke en inspirerende stem aan de uitdagingen en kansen in de foodsector.

Wat komt zoal aan bod?

  • De geschiedenis van voedsel: een fascinerende blik op de trends van het verleden en wat we daaruit kunnen leren.
  • Megatrends: van klimaatverandering en politisering van voedsel, tot medicalisering en nieuwe businessmodellen.
  • Toekomstscenario’s: realistische en inspirerende verkenningen van wat de toekomst kan brengen.
  • Agenda voor de voedseltoekomst: concrete handvatten en tips om te floreren in een snel veranderende wereld.

Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers 

Wil je jouw bedrijf profileren als koploper in de voedingsindustrie? Of jouw visie delen over de toekomst van voedsel? The Future of FOOD 2025 biedt een platform om jouw expertise te presenteren. Lift mee op het succes van dit toonaangevende boek, en lever een bijdrage van 1 of 2 pagina’s waarin je jouw visie of ideeën presenteert. Schrijf zelf, of laat onze ghostwriter je helpen om je boodschap krachtig neer te zetten.

Pakketten

Zilver: Column van 1 pagina (500 woorden) + 50 boeken – €2.950,- ex btw
Goud: Column van 2 pagina’s (1.000 woorden) + 100 boeken – €4.950,- ex btw
Platinum: Maatwerkoplossingen in overleg.

Mis deze unieke kans niet om jouw bedrijf of visie in de spotlight te zetten!

Download de brochure voor meer informatie.

Neem vandaag nog contact op met Saskia Stender, uitgever en eigenaar van OSV Netwerk, via 06-22215307 of mail naar [email protected].

Relatiegeschenk

Je kunt al in de voorverkoop boeken bestellen. Leuk om straks als een van de eersten uit te kunnen delen; als relatiegeschenk of aan je personeel! 

  • Columnisten/sponsoren: € 17,50
  • Columnisten/sponsoren gesigneerd: € 20,-
  • Losse verkoop: € 24,95 

Prijzen per stuk (excl. btw)  

Bakas.nl/boeken

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2025