Voedselveiligheid 2016
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

World Food Center

Het World Food Center (WFC) in Ede wordt een plek waar mensen, bedrijven en het onderwijs de voedselwaardeketen kunnen ‘beleven’ door te horen, zien, voelen, proeven en ruiken, een plek ook waar het bedrijfsleven en kenn..

Lees meer

Snel en toch ambachtelijk

13 september 2016

Bonpack International BV is fabrikant van elastische en niet-elastische netten voor de vleesindustrie. Naast het enige elastische net met een vast eindkaliber (Total Control Net) en een lactose-vrij elastisch net, is er ...

Natuurlijke producten

13 september 2016

Smoky Light, exclusief dealer van Red Arrow Products, richt zich steeds meer op natuurlijke producten. De Natuurlijk Gerookte Ingrediënten zijn gerookt met rook die afkomstig is van verschillende soorten hardhout of mesq...

Duurzame oplossing voor koelwater

13 september 2016

In de industrie worden er per jaar miljoenen kubieke liters koelwater verbruikt om processen te koelen. In de voedingsmiddelenindustrie wordt water verdampt in koeltorens of verdampingscondensors. Het verdampen van koelw...

Van industrie 4.0 tot voedselfraude

13 september 2016

Tijdens MFC-Event op 19 en 20 september a.s. in Evenementenhal Gorinchem kunnen bezoekers gratis deelnemen aan een boeiend lezingenprogramma met uiteenlopende sprekers. Er komen onderwerpen aan bod voor foodondernemers d...

Altijd en overal de juiste informatie

13 september 2016

Je waant je er Sjakie in de Chocoladefabriek: grote ketels vloeibare chocolade, bonbons worden voorzien van nootjes, chocoladeflikken mooi gedecoreerd en verpakt. De enorme verscheidenheid ambachtelijke producten van Van...

HACCP-Tool

13 september 2016

Veel bedrijven houden HACCP-registraties bij op papier. Papierwerk kost veel tijd, u heeft geen overzicht over de stand van zaken, en het belemmert analyse van de informatie. Snel en adequaat ingrijpen is dan moeilijk...

Revolutionaire reinigingstechniek

13 september 2016

Wilt u ook af van de lange schoonmaaktijd en de grote hoeveelheid water die nodig is om te reinigen? Wilt u bijvoorbeeld een transportband of uw eindproduct volautomatisch reinigen en daarmee tot 70% besparen op water...

Özgazi kiest voor QiSOFT

13 september 2016

Kaasmakerij Özgazi produceert dagelijks zo’n 40.000 kilo zachte witte kaas in blikverpakking van koe-, geiten- en schapenmelk. Het bedrijf is Europa’s grootste producent van deze kaas; zowel onder eigen merk als voor een...

Eiwitbron met potentie

13 september 2016

Een enkeling heeft het geprobeerd, de meesten hebben er van gehoord, iedereen heeft er een mening over en een groot deel van de Nederlanders gruwelt ervan. Waarom zou  je insecten eten? Omdat het een duurzame eiwitbron i...

'Verpakking speelt cruciale rol'

13 september 2016

Met zijn multiculturele bevolking, is het gebied rondom Toronto Canada een aantrekkelijke groeimarkt voor producenten van etnische voedingsmiddelen. Als beginnend producent van speciaalbroden, deegwaren en andere bakkeri...

Insecten voor human consumptie

13 september 2016

In de Flevopolder is vanaf 2011 een start gemaakt met het ontginnen van een nieuwe sector. In Lelystad staat een insectenkwekerij waar sinds oktober 2013 insecten voor humane consumptie worden gekweekt.  “We doen dit ...

Passie voor kalfsvlees

13 september 2016

Voedselveiligheid is wereldwijd een steeds groter issue geworden. Consumenten willen harde garanties dat wát ze eten veilig en gezond is. Ook diergezondheid en diervriendelijkheid staan hoog op de agenda. Hoe breng je de...