Robotisering & Automatisering 2016
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Dutch Agri Food Week

Van 12 tot 25 oktober 2016 vindt voor de tweede keer Dutch Agri Food Week plaats; een jaarlijks terugkerend event dat in oktober rondom Wereldvoedseldag plaatsvindt. Een open podium waar voedsel, voedselproductie en voed..

Lees meer

Digitale transitie

11 oktober 2016

‘De volgende – diepere – golf van digitalisering dient zich aan, een golf die ons leven nog ingrijpender en sneller zal veranderen. Toonaangevende experts geven aan dat bij de juiste (beleids)keuzes een extra BBP groei v...

Verdienkracht & vooruitgang

11 oktober 2016

‘Met Smart Industry is binnen vier jaar een extra economische groei van 1% mogelijk. In het MKB kunnen honderdduizenden nieuwe banen worden gecreëerd.’ Dat voorspelt FME (de ondernemersorganisatie voor de technologische ...

Keurmerk 'Duurzaam desinfecteren in Food'

11 oktober 2016

Simpel Desinfecteren lanceerde oktober 2016 een keurmerk waarmee foodproducenten kunnen aantonen dat zij duurzaam desinfecteren met het Nocospray-concept. Zij laten daarmee zien dat ze er alles aan doen om niet alleen be...

De robotsamenleving

11 oktober 2016

De robotsamenleving komt eraan! Het Rathenau Instituut riep daarom dit voorjaar de politiek op om daar ‘een wenkend perspectief van te maken, een uitgangspunt dat richting kan geven. De geschiedenis laat zien dat dat kan...

Leve de vergankelijkheid

11 oktober 2016

Voor een voedselproducent is het van belang dat de consument niet teleurgesteld wordt bij een herhaalaankoop van een product.  Geen verrassingen dus, want het zou maar zo tegen kunnen vallen.  En consumenten die iets vin...

Markt voor plantaardige proteïnen in beweging

11 oktober 2016

De Green Protein Alliance wil de consumptie van plantaardige proteïnen een flinke impuls geven. Dat is beter voor mens en milieu én levert nieuwe marktkansen op, zo geloven de deelnemers aan het unieke samenwerkingsverba...

Stoomgenerator gemakkelijk in gebruik

11 oktober 2016

Na een brand begin 2016 moest dessert- en ijsfabriek De Dessert Meesters snel op zoek naar een nieuwe, tijdelijke, productielocatie. Dat lukte, maar in de nieuwe hal was niets. Scharff Techniek dacht mee en leverde en in...

End of line packaging & storage

11 oktober 2016

Bent u op zoek naar het complete plaatje? Niet alleen een partner in material handling & opslag, maar ook nog eens een organisatie die meedenkt, aandacht heeft voor uw onderscheidend vermogen en turnkey kan leveren?&...

Milmeq kiest voor DGS

11 oktober 2016

De internationale fabrikant van koel- en vriestunnels Milmeq heeft gekozen. DGS en Milmeq zijn Europese partners geworden voor ontwerp, installatie en verkoop van logistieke installaties met vriezers van Milmeq.   De ...

Investeren in de toekomst

11 oktober 2016

Meesterslager Hanspeter Baer werd gezien als extreem dapper toen hij in 1999 besloot om verse olijven en antipasta te gaan verkopen in plaats van vlees en huisgerookte producten. Ondanks alle negatieve adviezen zette hij...

Software steunt groei kaasmaker

11 oktober 2016

Meer productie en meer producten. Maker van zachte kaas Özgazi in Etten-Leur schaalt op. De uitbreiding in volume en assortiment is alleen mogelijk met een nieuw kwaliteitssysteem.  Özgazi is een jong bedrijf, op...

Betere hygiëne door minder water te gebruiken

11 oktober 2016

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn: een optimale en hygiënische reiniging door minder water te gebruiken. Dankzij Undine® van Innovative Water Concepts (IWC) is dat toch echt mogelijk. Het principe achter de tech...