Keurmerk 'Duurzaam desinfecteren in Food'
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Keurmerk 'Duurzaam desinfecteren in Food'

  • 11 oktober 2016

Simpel Desinfecteren lanceerde oktober 2016 een keurmerk waarmee foodproducenten kunnen aantonen dat zij duurzaam desinfecteren met het Nocospray-concept. Zij laten daarmee zien dat ze er alles aan doen om niet alleen besmettingen te voorkomen, maar ook om het milieu en hun mensen te ontzien. “Innovatie vraagt om vertrouwen en kennisoverdracht,” aldus Hugo ter Hoeve, mede-eigenaar Simpel Desinfecteren. “Met het keurmerk willen wij onze waardering uitdrukken voor het vertrouwen waarmee onze klanten vooroplopen met hun vernieuwende desinfectieprotocol, passend in een MVO-beleid. Op hun beurt kunnen de foodproducenten met het keurmerk aan hun klanten laten weten zij dat innovatief en duurzaam bezig zijn.” 

www.simpeldesinfecteren.nl

Bron: © Simpel Desinfecteren