Zonnige OSV Golfdag 2017
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Zonnige OSV Golfdag 2017

  • 09 mei 2017
  • Door: Saskia Stender

Een leuk sportief gezelschap, een prachtige baan en een heerlijk zonnetje. Wat wil je nog meer? Kijk maar naar de stralende gezichten op de foto’s. Er zijn onderling weer goede contacten gelegd en daar doen we het natuurlijk voor.  

We hebben dit jaar twee winnaars in de clinic: Ralph Ranshuijzen van Cierpa en Ray Denessen van Prodoor. Zij gaan hun gvb halen en volgend jaar mee de baan in. Dat is ook eigenlijk wel een verplichting, als je met zo’n voorsprong de clinic wint.
Bij de wedstrijd is ook flink gestreden om de beker. De eerste prijs is voor Henk Cunen - Rundvlees&Co, de tweede prijs voor Ron Jongenelen – Biddle, een gedeelde derde plaats voor Yannick van den Goorbergh van VDG Advies en Sander Piket van Geerlofs Koeltechniek. 

Nadat iedereen lekker was uitgewaaid, werden de teams en de deelnemers van de clinic warm onthaald met een heerlijke barbecue. De prijzentafel was goed gevuld en niemand is zonder prijs naar huis gegaan. Alhoewel de mooiste prijs voor velen weer de kwalitatief goede netwerkbijeenkomst was; er zijn weer heel wat visitekaartjes uitgewisseld.

De foto’s staan online. Kijk hiervoor op: www.osvnetwerk.com/foto-archief

Bron: © Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie