Voedselveiligheid anno 2025
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Voedselvei­ligheid anno 2025

  • 08 maart 2016
  • Door: Saskia Stender

Op 8 maart 2016 is een groot aantal leden aanwezig bij het mini-congres ‘Voedselveiligheid anno 2025’, bij Kupan in Varsseveld. Een thema dat veel mensen aanspreekt, dat blijkt wel uit de grote opkomst: 100 deelnemers van ruim 80 verschillende bedrijven. Norbert ten Brinke van Kupan bv, Herman Bessels van Bessels architekten & ingenieurs en Trendwatcher Rob Creemers zorgen voor een inspirerend programma. Ik ben uiteraard van de partij, want ik hou wel van glazen bollen!

Het gaat erom dat je kennis vergaart; om voorbereid te zijn op de toekomst. Dat kan door het bijwonen van dit soort bijeenkomsten en door te sparren met mede-OSV-leden. In dit vakblad verzamelen we relevante informatie uit de sector en dat doen we regelmatig samen met onze leden. We hebben onze eigen Big Data in huis. Met behulp van al die input zijn we hopelijk in staat om gefundeerde beslissingen te nemen.
Wat die Big Data betreft: die zijn in rap tempo een onmisbaar onderdeel van onze maatschappij geworden. Hoog tijd dus is om er iets mee te doen. In verschillende workshops leren we je hoe hiermee om te gaan, hoe ze je kunnen helpen, waar de valkuilen zitten. Hou de site in de gaten! Nog even, en we hebben straks allemaal onze ‘personalized’ en digitale glazen Data-bol.

Saskia Stender

Bron: © Vakblad Voedingsindustrie 2016