Südpack breidt uit
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Südpack breidt uit

  • 08 maart 2016

Individueel, snel en kosten effectief; uw mogelijkheden op het gebied van diepdruk en flexodruk is bij Südpack Packaging GmbH & Co. KG (Empack 2016 stand 135) onlangs uitgebreid met een digitale printproces, waarmee de "print familie" gecompleteerd is.

Familiebedrijf Südpack breidt zijn "druk familie" uit: Klanten kunnen naast diepdruk en flexo nu ook kiezen voor digitaal printen.

Voor Südpack klanten brengt deze portefeuille uitbreiding het belangrijke voordeel met zich mee, dat de gecombineerde expertise van de folieproductie in alle drie de drukmethoden beschikbaar zijn. U kunt nu ook digitaal bedrukte verpakkingen personaliseren en voorzien van individuele teksten of afbeeldingen, met bovendien een optimale printkwaliteit en extreem korte levertijden. Het digitaal bedrukken is breed inzetbaar om uw Marketing activiteiten kracht bij te zetten.
Verschillende delen van de folie kunnen individueel bedrukt worden met teksten, afbeeldingen, persoonlijke berichten of barcodes. Het nieuwe procedé biedt een mooi kleurverloop, briljante kleuren en messcherpe contouren - ongeacht of grote motieven, fijne lijntjes of lettertypen worden afgedrukt. De specifieke kleuren die voor het drukken worden gebruikt zijn vooraf gecontroleerd door onafhankelijke instituten en voldoen absoluut aan alle eisen voor levensmiddelenverpakking.
Digitale druk levert u de flexibiliteit die de markt wenst.

www.sudpack.nl

Bron: © Südpack