Smoelenboek
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Smoelenboek

  • 14 september 2020
  • Door: Saskia Stender

Ja, daar zitten we dan nog steeds. Geen ruimte voor evenementen. Op het moment dat ik dit schrijf, is ook de Empack geannuleerd. Ik had niet anders verwacht, maar toch.

Om te voorkomen dat je me niet herkent, heb ik nieuwe foto’s laten maken. En om er zeker van te zijn dat we onze leden blijven herkennen, hebben we alle OSV-ers ook ons originele, unieke collectorsitem gestuurd.

Er zat ook een uitdaging aan vast. Maak een foto van jezelf met het OSV-mondkapje en deel die op Linkedin. Dat was een stap te ver voor velen, maar we hebben via de mail, whatsapp en wechat hele leuke, mooie en ook hilarische foto’s binnengekregen. Helaas kunnen we die niet met jullie delen ivm de privacywet. Maar geloof me, het neemt zo’n vlucht dat ik de héle dag met een grote lach op mijn gezicht achter mijn PC zit. En wie weet, komen die foto’s ook nog in een post op LinkedIn voorbij. Maar dat is aan de leden zelf. Er staan al wel een paar leden op de OSV-pagina. Laat alsnog zien dat je trots bent op ons OSVnetwerk, volg de OSV-pagina en post je foto. Dan maken we samen een nieuw smoelenboek en houden we met zijn allen het netwerk levend! 

Ik daag je uit!

Saskia Stender

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2020