Smilde Foods en Hago Food & Industry
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Smilde Foods en Hago Food & Industry

  • 24 november 2015

Kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid vormen al jaren het recept van Hago Food & Industry voor goede schoonmaakdienstverlening bij Smilde Foods. Onlangs werd het contract verlengd.

Successen uit het verleden bieden niet altijd garantie voor de toekomst. Bijvoorbeeld wanneer een tender wordt uitgeschreven, waarin het actuele aanbod van aanbiedende partijen altijd leidend is. “In de tender hebben we gefocust op kwaliteit, veiligheid en prijs,” vertelt Jeroen van Dijk, plantmanager bij Smilde Foods. “De partij die op de combinatie van die drie vlakken het beste aanbod deed, was Hago Food & Industry. We hebben onze samenwerking dan ook met veel plezier drie jaar verlengd.”

Van Dijk vervolgt: “Op de kwaliteit van Hago Food & Industry valt niets af te dingen. We zijn al sinds 2011 heel tevreden over hun dienstverlening, met name over de flexibiliteit die zij bieden. Ons productieproces fluctueert, ook op onverwachte momenten, bijvoorbeeld door weersverwachtingen. Dat vraagt om snel schakelen en soepel op- en afschalen. Het is voor ons essentieel dat een schoonmaakbedrijf daar feilloos op inspeelt. Hago voelt ons hierin goed aan.” Volgens Twan Voets, business unit manager van Hago Food & Industry, is de sleutel van het succes de effectieve communicatie tussen beide partijen, op verschillende niveaus in de organisaties. “We weten wat we van elkaar verwachten, stemmen planningen goed op elkaar af en weten elkaar altijd te vinden. Dat werkt heel prettig en stelt ons in staat ons werk goed te doen.”

Mensen maken het verschil

De drijvende kracht achter de kwaliteit van Hago Food & Industry is het team van (voornamelijk) dames dat al sinds jaar en dag op de fabriek van Smilde Foods werkt. “Zij kennen de fabriek en het bedrijf als geen ander. Ze zijn echt onderdeel van het proces en voelen zich enorm verantwoordelijk”, vertelt Voets trots. Dat Hago haar medewerkers bovendien on the job, in de fabriek heeft opgeleid, is volgens Jeroen van Dijk een pluspunt waar hij én Hago Food & Industry nog dagelijks van profiteren. “Ze gaan voor elkaar én voor Smilde door het vuur, er staat altijd een sterk team klaar om mee te draaien in het proces van Smilde.”

www.hago.nl

Bron: © Hago