QiSOFT introduceert digital signature
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

QiSOFT introduceert digital signature

  • 09 mei 2017

In de volgende release van het QIS introduceert QiSOFT de ‘digitale handtekening’, waarmee het inzicht in productieprocessen verder wordt geformaliseerd. Met de digitale handtekening wordt vastgelegd welke gebruiker de gegevens heeft ingevoerd en bevestigd.

“Het QIS is al gereed voor strikt gebruikersbeheer zoals sterke wachtwoorden, -maskers en automatisch periodieke wachtwoordwijziging.”

De digitale handtekening wordt geplaatst met behulp van de gebruikers logingegevens. Bij het plaatsen van een digitale handtekening wordt meteen de datum en het tijdstip automatisch opgeslagen. Ook is het mogelijk om er notities bij te plaatsen. Het gebruik van de digitale Handtekening wordt afgedwongen met het doel om aantoonbaar vast te leggen welke gebruiker bepaalde gegevens of goedkeuring in QIS heeft ingevoerd. Zonder Digitale Handtekening kan de gebruiker niet verder werken. In de QIS logsheet is te zien welke gebruiker de digitale handtekening heeft geplaatst.

De handtekening is alléén maar te wijzigen door de gebruiker zelf. Ook die wijzigingen worden in QIS gelogd. De digitale handtekening kan, zoals gebruikelijk in QIS, door de eigen applicatiebeheerder ingericht worden.  Indien gewenst kan een tweede handtekening worden toegevoegd. Als de situatie daarom vraagt.

“De digital Signature binnen QIS geeft u nog meer inzicht in uw productieproces”

www.qisoft.com

Bron: © QiSOFT