Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
14 september jl. bezochten we met zo’n 45 deelnemers Keulen Vleeswaren. Jack Keulen, en zoon Ben met zijn team, ontvingen ons hartelijk in Nuth. Limburgse gastvrijheid, dat bleek wel uit de grote vlaaien die klaar stonden bij ontvangst. Het is een bedrijf zonder poeha, dus geen grote vergaderzalen. We stonden knus bij elkaar in de kantine te luisteren naar Jack, af en toe aangevuld door zoon Ben. Bijzondere verhalen vertelden ze: over de start en toekomst van het bedrijf, en over de ouderwetse manier van slachten. Niets haren wegbranden, maar met een ketting ontharen in een bak water, prachtig wit vlees krijg je dan. Jack doet dit nog steeds in Oostenrijk, boven op de alm waar hij woont, om een buurvrouw te helpen.
We hingen aan zijn lippen. En na de rondleiding die bij de ene groep iets langer duurde dan bij de andere, werden we nog verrast met een barbecue. Lekker uit Limburg, producten uit de eigen slagerij. Bedankt Jack, Ben en team voor deze inspirerende middag.
Bron: © Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec