Passie voor vleeswaren
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Passie voor vleeswaren

  • 10 oktober 2017
  • Door: Saskia Stender

14 september jl. bezochten we met zo’n 45 deelnemers Keulen Vleeswaren. Jack Keulen, en zoon Ben met zijn team, ontvingen ons hartelijk in Nuth. Limburgse gastvrijheid, dat bleek wel uit de grote vlaaien die klaar stonden bij ontvangst. Het is een bedrijf zonder poeha, dus geen grote vergaderzalen. We stonden knus bij elkaar in de kantine te luisteren naar Jack, af en toe aangevuld door zoon Ben. Bijzondere verhalen vertelden ze: over de start en toekomst van het bedrijf, en over de ouderwetse manier van slachten. Niets haren wegbranden, maar met een ketting ontharen in een bak water, prachtig wit vlees krijg je dan. Jack doet dit nog steeds in Oostenrijk, boven op de alm waar hij woont, om een buurvrouw te helpen. 

We hingen aan zijn lippen. En na de rondleiding die bij de ene groep iets langer duurde dan bij de andere, werden we nog verrast met een barbecue. Lekker uit Limburg, producten uit de eigen slagerij. Bedankt Jack, Ben en team voor deze inspirerende middag.

Bron: © Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie