OSV Zomerbarbecue 2018
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

OSV Zomerbarbecue 2018

  • 10 september 2018
  • Door: Saskia Stender

De OSV bestaat 25 jaar! Sinds de oprichting in 1993 is de foodwereld enorm veranderd, en het netwerk veranderde vanzelfsprekend dynamisch mee. Nieuwe leden komen, anderen wisselden van baan, verlieten het netwerk en kwamen vaak, onder de vlag van een andere organisatie, weer terug. De jaarlijkse zomer- en winterbarbecues zijn, van alle netwerkbijeenkomsten, de hoogtepunten van het jaar.

In het kader van ons 25-jarig bestaan hebben we veel relaties uitgenodigd. Ook de leden zelf nodigden foodproducenten uit om kennis te maken met ons netwerk. Dat heeft geloond. Een derde van de aanwezigen behoorde tot de oorspronkelijke doelgroep van de OSV: foodproducent. Hiermee is de balans weer helemaal terug in het netwerk. Dank voor alle inspanningen, ga zo door. Samen sterk!

Op de barbecue lagen de lekkerste stukjes kalfsvlees: van staartstuk tot rib eye, heerlijk mals en vol van smaak. Het voorgerecht verdiende een lintje: een mooi opgemaakt bord met daarop vitello tonato, carpaccio en gevulde kalfsborst. Door Jan van de Weiden, de kok van Buitenzorg, bereid met het kalfsvlees van de VanDrie Group. Kortom, een geslaagde bijeenkomst, waar heel wat kaartjes zijn uitgewisseld.


Bron: © Ondernemers Societeit Voedingsindustrie