Oplossingen in beheersing van temperatuur
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Oplossingen in beheersing van temperatuur

  • 09 mei 2017

ICS Cool Energy is specialist op het gebied van alle aspecten van klimaatbeheersing, koeltechniek en verwarmingsoplossingen en is aanspreekpartner voor praktisch alle industrieën; productie, kunststof, voeding en drank, chemie en farmacie, installateurs, IT-datacenters, HVAC en gebouwtechniek en bouw.

ICS Cool Energy heeft haar reputatie in bijna 30 jaar opgebouwd en heeft meer dan 25.000 projecten uitgevoerd, waarbij ongeëvenaarde oplossingen in temperatuurbeheersing wereldwijd vele bedrijven in allerlei sectoren draaiende heeft gehouden. ICS Cool Energy kent dan ook de uitdagingen van de levensmiddelenbranche en weet als geen ander de continuïteit van uw koelketen te borgen.

U moet namelijk blindelings kunnen vertrouwen op de kwaliteit, betrouwbaarheid en rendabiliteit van uw koelinstallatie(s).

ICS levert zowel blijvende oplossingen (verkoop/lease), als ook korte en middellange termijn oplossingen in de vorm van verhuur. Zeker in de voedselindustrie is verhuur vaak essentieel om de voortgang van het koelproces te garanderen. Denk hierbij aan behoefte aan extra koelcapaciteit tijdens seizoen pieken. Maar ook bij een verhuizing, onderhoud of renovatie kunnen wij tijdelijk een koelsysteem bij u installeren die het bestaande proces probleemloos overneemt.

Onze vloot (met een capaciteit variërend van 0,9 kW tot 2,4 MW) behoort tot de meest uitgebreide in Europa zodat wij altijd een passende oplossing voor u hebben. Uiteraard verzorgen wij de installatie en inbedrijfstelling van A tot Z en staan onze servicemedewerkers ook daarna 24/7 voor u klaar. 

Wilt u zeker weten dat u uitval tot een minimum beperkt? Zorg dan voor een back-up plan. De engineers van ICS Cool Energy komen bij u op locatie om de bestaande installatie te inventariseren en een passend back-up plan voor te bereiden. Mocht uw installatie onverwacht uitvallen dan verliest u geen kostbare tijd aangezien de back-up installatie meteen geleverd en geïnstalleerd kan worden.
Welke uitdaging u ook heeft op het gebied van temperatuurbeheersing, ICS Cool Energy heeft de juiste oplossing. ‘We make it work’!
Bel ons voor meer informatie +31 (0)88 – 258 2580 of vanuit België +32 (0)800 – 29110 of stuur een mail naar [email protected]

Meer informatie over ons en ons assortiment leest u natuurlijk op onze website.

Bron: © ICS Cool Energy