Online editie maart 2021
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Online editie maart 2021

  • 09 maart 2021
  • Door: Saskia Stender

Toekomstbestendig verpakken in de voedingsindustrie, lees gratis het complete vakblad als bladermodus online. Een extra service in het coronatijdperk waarin veel mensen thuiswerken en het vakblad op de zaak ligt.

Een voedingsproducent, een leverancier van verpakkingsfolie, een machinefabrikant en een automatiseerder, allemaal toevallig óók consument, schuiven samen aan in een zoom-meeting, om te praten over trends en ontwikkelingen in toekomstbestendig verpakken. 

Verder in dit nummer:

Interview met verpakkingstechnoloog Marcel Keuenhof
Slagerijen Kaldenberg; verpakking met een verhaal
Aspergeteler Teboza kiest een nieuwe verpakkingslijn
Simons Halal Food groeit continu en wil meer efficiëntie
Optimaal voedseletiket voor allergie informatie



voeding, voedingsindustrie, food, verpakken, verpakkingen

Bron: ©Vakblad Voedingsindustrie