Niet laten leren kost kapitalen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Niet laten leren kost kapitalen

  • 18 november 2014

Organisaties investeren met opleiden in hun bedrijf en in hun medewerkers. Dat levert veel op. Door te investeren in de kwaliteit van mensen, kunnen organisaties voldoen aan de eisen van klanten en de wet.

‘Medewerkers hebben kennis van het vak én het proces nodig’

Processen moeten op orde en beschreven zijn, er moet veel tijd geïnvesteerd worden in audits. Naast certificaten wordt er steeds meer gevraagd naar continu opleiden. De ontwikkeling van organisaties en mensen is een continu proces. Dit vergt veel van uw organisatie.

Opleidingen op maat

SVO vakopleiding food biedt uitkomst met een volledig assortiment van opleidingen en trainingen en kan u ontzorgen door samen op maat gemaakte opleidingshuizen in te vullen en te vertalen naar een jaarlijks programma. SVO is dé opleider voor de foodbranche, voor onder andere industriële voedingsbedrijven. SVO biedt mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4, voor functies van assistent tot productieleider, en een breed aanbod van vak- en vaardigheidstrainingen.

Maak het verschil

Goed opgeleide medewerkers bepalen het succes van een foodbedrijf. Bewust opgeleide medewerkers leveren rendement op. SVO leert werknemers begrijpen waar ze mee bezig zijn en helpt hen het verschil te maken.

www.svo.nl/voedingsindustrie

Bron: SVO