Maatwerk desinfectie-oplossingen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Maatwerk desinfectie-oplossingen

  • 10 mei 2021

Baaijens UV-C Solutions biedt desinfectieoplossingen op basis van UV-C licht om bedrijven virusvrij en draaiende te houden.

UV-C is een wetenschappelijk bewezen technologie waarmee op een milieuvriendelijke manier lucht, oppervlakken en water kan worden gedesinfecteerd. Bacteriën, schimmels, sporen én virussen worden met ultraviolet licht voor 99,999% geïnactiveerd.

Maatwerkoplossingen

Boy Baaijens jr. vertelt: “Als industrieel producent is het van groot belang dat je aan alle eisen en voorwaarden voldoet. Daarmee houd je je bedrijf draaiende. Baaijens UV-C Solutions helpt bedrijven om een gezonde en veilige omgeving te creëren voor medewerkers en bezoekers. Al jarenlang zetten wij UV-C oplossingen in om ruimtes te desinfecteren: van kantoren, voedselverwerkende fabrieken en supermarkten, tot restaurants, ziekenhuizen en scholen. Milieuvriendelijk, betrouwbaar, bewezen effectief en zeer eenvoudig te bedienen en onderhouden. Door ons brede assortiment en onze kennis hebben wij altijd een passende oplossing.”

“Wij denken graag met onze klanten mee voor de beste oplossing voor hun specifieke binnenruimte uitgaande van de wens qua desinfectie. Naast het leveren, is de installatie met eventueel een stukje training in de apparatuur voor ons een vanzelfsprekendheid.” 

Boy praat enthousiast over Baaijens UV-C Solutions. Dat maakt hem tot een duidelijke nazaat van de ondernemende familie. “We zijn een echt familiebedrijf”, zegt hij trots. “Na mijn opa, mijn vader en mijn oom vertegenwoordig ik alweer de derde generatie.” 

Baaijens Industrial Equipment

Baaijens Industrial Equipment B.V. is al jaren bekend met de voordelen van UV-C lucht en oppervlaktedesinfectie en gebruikt deze in haar totaalpakket aan oplossingen voor klanten binnen de voedingsmiddelenindustrie. Vanuit dit oplossingsgerichte karakter is Baaijens UV-C Solutions ontstaan. Deze tak werkt samen met het gerenommeerde Oostenrijkse bedrijf Sterilsystems. Dankzij deze Oostenrijkse connectie heeft Baaijens nu voor de meest uiteenlopende situaties een passende oplossing door een zeer breed assortiment aan UV-C toepassingen. 

www.baaijensuvc.nl

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2021