Empack 2024: Hét Event voor de Verpakkingsindustrie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Empack 2024

  • 04 maart 2024

Op 9, 10 en 11 april staan de deuren open voor Empack 2024 in Evenementenhal Gorinchem, het belooft opnieuw een geweldig evenement te worden. Als hét toonaangevende platform voor de verpakkingsindustrie in Nederland biedt Empack Gorinchem een unieke gelegenheid voor professionals uit de sector om samen te komen, kennis te delen en de nieuwste trends en innovaties te ontdekken.

Waarom zou je Empack Gorinchem bezoeken? 

Laten we beginnen met de evolutie van de verpakkingsindustrie zelf. In een tijdperk waarin duurzaamheid, efficiëntie en innovatie centraal staan, is het essentieel voor bedrijven om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen. Empack Gorinchem biedt tal aan mogelijkheden om te netwerken met toonaangevende experts, leveranciers en collega's, en om inzicht te krijgen in de nieuwste technologieën en trends die de sector vormgeven.

Bekijk een overzicht van een aantal standhouders

Automation4Packaging

Een belangrijk hoogtepunt van dit jaar is Automation4Packaging. Automatisering transformeert niet alleen het verpakkingsproces, maar opent ook de deur naar nieuwe mogelijkheden voor efficiëntie en kostenbesparing. Voor bedrijven die streven naar concurrentievoordeel en groei, is een bezoek aan Empack Gorinchem een kans om deze cutting-edge technologieën in actie te zien en te begrijpen hoe ze hun bedrijfsvoering kunnen verbeteren.

Pitch Your Product 

Daarnaast staat duurzaamheid hoog op de agenda, en terecht. Als industrie hebben we de verantwoordelijkheid om te streven naar circulaire oplossingen die de impact op het milieu verminderen. De tweede editie van Pitch Your Product, gericht op circulariteit en geleid door Cradle to Cradle, biedt een platform voor innovatieve bedrijven om hun duurzame oplossingen te presenteren en te bespreken hoe we samen een positieve verandering kunnen bewerkstelligen.

Dit jaar belooft Empack wederom een inspirerend evenement te worden dat de kracht van samenwerking en innovatie in de verpakkingsindustrie viert. 

Of je nu op zoek bent naar nieuwe leveranciers, inspiratie voor duurzame oplossingen of gewoon wilt netwerken met gelijkgestemde professionals, wij heten je van harte welkom op Empack Gorinchem.

Registreren kan gratis via: Empack Gorinchem 2024 met code 1020. .

Team Empack

www.empack.nl

Bron: ©Empack