De RBK Group op Anuga FoodTec 2024
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

De RBK Group op Anuga FoodTec 2024

  • 04 maart 2024

De RBK Group kondigt met trots haar deelname aan de Anuga FoodTec 2024 aan; hét internationale platform voor innovaties in de voedingsindustrie. ‘Van 19 tot 22 maart presenteren wij in Keulen hoe onze integrale aanpak bijdraagt aan het verbeteren van de concurrentiepositie van onze klanten’

De RBK Group richt zich op twee grote veranderingen: we helpen bedrijven over te stappen van traditionele naar digitale processen en besturing en we maken de switch van fossiele naar duurzame energiebronnen. Dit betekent slimmere productie en minder impact op het milieu. Bovendien laten we zien hoe u de essentiële prestatie-indicatoren identificeert om je productie te optimaliseren en meer waarde te creëren. 

Geoptimaliseerde efficiency 

Een ander kernthema dat op de beurs wordt belicht is de realisatie van procesmanagementdoelen, zoals geoptimaliseerde efficiency van proceslijnen en een hogere automatiseringsgraad met de geïntegreerde tools MES en MOM. Ook significante besparing op energie en CO2 met autonome energiesystemen komen aan bod.

RBK wil hiermee de internationaal opererende ‘Alles-in-één-partner’ zijn voor nieuwbouw, verbouw, automatiseringsprojecten en milieuvraagstukken. ‘Onze IT-specialisten, architecten en ingenieurs verheugen zich op de beurs en staan klaar om met iedereen in gesprek te gaan over de allesomvattende, integrale oplossingen die de RBK Group te bieden heeft.

Wilt u met de professionals van RBK discussiëren, inspirerende cases bespreken en de praktische toepassing van de digitale tools FOBIS® en FOPRO® in actie zien en voor u zouden kunnen betekenen? Bezoek RBK Group dan op Anuga FoodTec, in hal 6.1 op stand A-029.

Rbk.nl

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2024