Connecties
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Connecties

  • 13 juni 2017
  • Door: Saskia Stender

Laatst moest ik helemaal naar het zuidelijkste puntje van ons land om een foutje te herstellen. Ja, ik maak ook fouten, ben ook maar een mens. Ik stapte in de auto met de redacteur van het betreffende artikel en reed naar het Zuiden. Onderweg hadden we tijd om rustig bij te kletsen, zo hoor en leer je weer heel veel. Eenmaal aangekomen bij de klant heb ik niet alleen persoonlijk mijn excuses aangeboden, maar ook een passende oplossing voor het probleem. Als ‘pleister op de wonde’ bracht ik een cadeautje mee, dat precies paste in het interieur van het bedrijf. Op zijn beurt verontschuldigde hij zich voor zijn korte lontje. Het bleek uiteindelijk een storm in een glas water, uitgegroeid tot een orkaan vanwege privé omstandigheden. We zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan. Aan de telefoon was het een stuk minder gezellig, maar als je elkaar in de ogen kijkt, is een probleem ineens niet zo groot meer.

Op de terugweg reden we nog even naar Hulst om een vriend van mijn redacteur, Keurslager Jack Keulen, te bezoeken. Wat een prachtig bedrijf, en druk! Jack nam alle tijd om ons te woord te staan en raakte niet uitgepraat. 

Toen bleek -een balletje kan raar rollen- dat hij ook eigenaar is van Keulen Vleeswaren. Die link heb ik nooit gelegd. Heel spontaan kregen we een rondleiding en gastvrij als hij is, nodigde Jack gelijk de OSV uit voor een bedrijfsbezoek. Dat gaan we doen in september! Een mooie kans om dit bedrijf met eigen ogen te bekijken.

Hieruit blijkt maar weer dat je erop uit moet gaan. Blijf ‘buiten spelen’. Ontmoet nieuwe mensen. Zo creëer je kansen. Morgen (14 juni) is de OSV-Zomerbarbecue: maak er gebruik van!

Saskia Stender

Bron: © Vakblad Voedingsindustrie 2017