Altijd een aanknopingspunt
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Altijd een aanknopingspunt

  • 13 mei 2014
  • Door: Saskia Stender

De golfdag mag weer in de boeken als geslaagde bijeenkomst. Alsof we het allemaal verdienden: het was schitterend weer, genoten van de prachtige baan en zijn lekker verbrand. Met 34 mensen gingen we de baan in en ook de clinic was goed bezocht. Het blijft verbazingwekkend om te zien hoe makkelijk het contact ontstaat tussen wildvreemde mensen die je zo in flights van 4 de baan in stuurt. Of tussen een groep die onder begeleiding van een GolfPro een club in de handen wordt gedrukt en helemaal los gaat met die bal. Visitekaartjes zijn uitgewisseld, afspraken gemaakt. Er is altijd wel een aanknopingspunt te vinden met de gemeenschappelijke factor food.

Ik wil hier graag een compliment maken aan Roy Meenderink van ReflexSystems. Vorig jaar blies hij nogal hoog van de toren na het winnen van de clinic. Hij zou wel even zijn gvb (golfvaardigheidsbewijs) halen en de volgende keer de wedstrijd winnen. Laat hij juist dat doen. Een hele prestatie Roy, chapeau! Dat belooft wat voor de winnares van de clinic van dit jaar: Ria Jansen van Jansen Techniek; toch ook maar gauw je gvb halen Ria.

De jaarprogramma’s van de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) en Young Food Management (YFM) zijn weer aangevuld. Huls (droge worst) in Vlagtwedde, Simadan (Biodieselfabriek) in Amsterdam en Nizo Food Research zetten de deuren voor ons open. Ligt je productie wel eens stil als de monteur net even te laat komt, laat je dan informeren over de opleiding in techniek bij ROVC in Ede begin oktober: omscholen van een operator kan veel geld besparen. En wil je niet eens een kijkje nemen bij Iglo in Reken (D)? Zorg dat je er op tijd bij bent en hou de site in de gaten. Maar dat doen jullie wel: op het moment dat dit blad de pers opgaat, zijn er al 36 deelnemers aan de OSV-YFM Zomerbarbecue op 11 juni: en de uitnodigingen moesten nog de deur uit!

De Zomerbarbecue wordt dit keer gesponsord door Hutten en Zonen uit Nieuw Heeten. Hutten en Zonen is gespecialiseerd in de slacht, verwerking en export van kwalitatief hoogwaardig rundvlees. Het familiebedrijf staat al ruim tachtig jaar garant voor vakmanschap op het gebied van verse rundvleesproducten. Van dit prachtige vlees zullen de koks van Buitenzorg weer bijzondere gerechten maken. Dat wordt weer een groots feest.

Tot gauw!

Saskia Stender

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2014