Accupoint advanced ATP systeem
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Accupoint advanced ATP systeem

  • 24 november 2015

Het onlangs vernieuwde AccuPoint Advanced ATP Hygiëne Monitoringsysteem van Neogen biedt state-of-the-art monsternemers, een gebruiksvriendelijk en nauwkeurig meetapparaat en handige Data Manager software.

ATP systemen worden ingezet om snel een beeld te krijgen van de hygiënische omstandigheden in productieomgevingen. Het AccuPoint Advanced ATP systeem detecteert ATP (Adenosine Trifosfaat) van voedselresten en micro-organismen die aanwezig kunnen zijn op oppervlakken en in vloeistoffen. “Hoewel de voorgaande versies van ons AccuPoint systeem al zeer succesvol bleken bij het controleren van de hygiëne, heeft de feedback van onze klanten geleid tot het ontwikkelen van deze nieuwe generatie van het AccuPoint systeem”, aldus Steve Chambers, commercieel directeur van Neogen Europe.

Accuraat

Het vernieuwde systeem kan gemakkelijk worden aangepast aan specifieke apparatuur, gebruikers, producten, en processen in productiefaciliteiten. Het systeem maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een objectief en traceerbaar logboek bij te houden, wat help bij het voorkomen van de kostbare gevolgen van ondermaatse schoonmaak. Neogens AccuPoint Advanced ATP Systeem geeft vertrouwen in het monitoren van uw  schoonmaakprogramma door accuraat de hoeveelheid aanwezige ATP te meten.

Snel resultaat

Het systeem heeft drie verschillende monsternemers; voor oppervlakken, spoelwater en het testen van smalle ruimtes. Het gepatenteerde ontwerp van de monsternemer - met plat uiteinde - breekt door biofilm heen, en zorgt ervoor dat het oppervlakte-contact toeneemt. Dit draagt bij aan een nauwkeuriger en consistentere detectie.

Het robuuste AccuPoint Advanced handapparaat kan vrijwel overal worden gebruikt. Bijkomend voordeel is dat het snel resultaten produceert: in minder dan 20 seconden. Het systeem wordt standaard geleverd met de gebruiksvriendelijke Data Manager software voor het instellen van testplannen, opslag en verwerking van resultaten, en voor trendanalyse.

Vergelijkend onderzoek

Ter ondersteuning van onze claim dat het AccuPoint Advanced het meest superieure systeem op de markt is voor hygiënecontrole, heeft het Applied Research Centre van NSF International een vergelijkend onderzoek uitgevoerd met nog vier andere, commercieel verkrijgbare systemen. De resultaten waren helder voor Julie Vantine, projectmanager bij NSF International: “Neogens AccuPoint Advanced ATP systeem leverde constant de hoogste percentages en de meest consistente metingen van de doelanalyten in vergelijking met de vier andere testsystemen.”

www.neogeneurope.com/accupointadvanced

Bron: © Neogen Europe