Vakantieperiode
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Vakantie­periode

  • 09 september 2014
  • Door: Saskia Stender

We hebben de vakantieperiode ingeluid met de zomerbarbecue. Veel animo, een gezellige sfeer en zo lekker smullen: onze netwerkbarbecues blijven toch altijd hoogtepunten. En ondertussen natuurlijk kaartjes uitwisselen, want de zaken gaan door.

We hebben weer geprobeerd een groepsfoto te maken, maar het bordes wordt te klein! (Of de groep te groot, het is maar hoe je er tegenaan kijkt.) Gelukkig hebben we het fotoarchief op internet, zodat je toch een indruk kunt krijgen van de sfeer en het grote aantal bezoekers.

Nu zijn de vakanties (voor de meesten van ons) achter de rug en barst het geweld weer los. We vallen dit najaar, net als elk jaar, van de ene beurs in de andere. Je hebt de boel nog niet opgeruimd op de ene beurs of je mag al weer opbouwen op de volgende.

En natuurlijk je klaarmaken voor 2015: alle leads van de beurzen en acties nalopen, en bepalen hoe je gaat communiceren naar de markt. Moet je nou nóg meer digitaal? Ook voor mij een drukke tijd. Maar mijn team en ik zijn goed uitgerust en klaar voor de strijd.

Tussendoor mag er gelukkig ook een moment van ontspanning zijn. Verantwoorde ontspanning bieden we met onze bedrijfsbezoeken. Zoals die van ROVC, begin oktober: ‘Vind de gewilde technicus’, met een interactieve workshop.

Of bezoek met mij het NIZO food research in november: ‘Succesvol herformuleren’. Daar krijgen we ook een presentatie over ‘virtual product development’. Uiteraard bekijken we alle faciliteiten en de Pilot Plant, waar we nieuwe benaderingen en technieken van succesvol herformuleren zullen zien, voelen en soms zelfs proeven.  

Zet ook 26 november in de agenda. Dan organiseren we Smaakstampei in Ede, met ook deze keer weer verrassende gerechten van diverse bedrijven.

De OSV en YFM zorgen ook dit najaar weer voor een gezonde mix van Need to know en Nice to know. Maak er gebruik van!

Saskia Stender

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2014