Techniek drijft de groei van de voedingsindustrie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Techniek is de drijfveer van de voedings­in­du­strie

  • 25 november 2024

Op 14 en 15 mei 2025 staan de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch in het teken van dé one-stop-shop vakbeurs voor voedselproductie en -verwerking. Professionals in de food-industrie vinden hier alles wat ze nodig hebben om productie- en verwerkingslocaties te optimaliseren.

“Van koeltechnologie en kwaliteitscontrole tot energiebeheer, hygiënisch ontwerp en automatisering; we hebben dit jaar hard gewerkt om van het Food Tech Event een platform te maken waar technologie en innovatie centraal staan,” zegt Judith van den Nieuwenhuijzen, programmamanager van het evenement. “Zowel op de beursvloer als in het congresprogramma staan toekomstige oplossingen, innovaties en ontwikkelingen centraal. Automatisering en digitalisering spelen in voedselproducerende en -verwerkende omgevingen een grote rol. Deze bedrijven willen steeds efficiënter werken en de kwaliteit verhogen. De exposanten op de beursvloer laten zien hoe hún technologie dat mogelijk maakt.” 

Exposanten

Voor exposanten biedt het Food Tech Event unieke kansen. Marc Fortuin, Managing Director van Handtmann Benelux verklaart: “We zijn blij dat er eindelijk een initiatief is waar wij onze innovaties en machines aan bestaande en potentieel nieuwe klanten kunnen laten zien.” Als exposant maak je op de beursvloer bovendien kennis met bevlogen ondernemers en managers van foodproducerende bedrijven uit allerlei sectoren: van de vlees-, vis-, zuivelindustrie en vervangers tot AGF, brood, dranken en convenience.

Het Food Tech Event is, kortom, dé plek om kennis op te doen, bestaande relaties te versterken, nieuwe mensen te ontmoeten en netwerken te verbreden. “We brengen met dit event 2.000 experts in food samen,” blikt Judith van den Nieuwenhuijzen vast vooruit. “Met 120 exposanten, een tweedaags lezingenprogramma en live demonstraties wordt het weer een event dat je niet wil missen. En de eerste keynote speaker is al bekend: Tijs Roeland van CONO Kaasmakers!”

Kom ook, neem deel!

Biedt jouw bedrijf of organisatie oplossingen of innovaties die de voedingsindustrie niet mogen ontgaan? Dan mag jouw deelname als exposant aan het Food Tech Event niet ontbreken. De eerste 50 bedrijven hebben zich al aangemeld. Judith: “Ik adviseer geïnteresseerde bedrijven niet te lang te wachten, vol is vol. Kijk op de plattegrond op de website welke plekken nog vrij zijn!”

food-tech-event.nl

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2024