QiSOFT: Technische analyse module vernieuwd
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

QiSOFT: Technische analyse module vernieuwd

  • 12 april 2016

QiSOFT heeft de Technische Analyse module vernieuwd met nieuwe functies en met een moderne gebruikers interface.

De Technische Analyse module stelt de QIS gebruiker in staat op eenvoudige wijze statistische analyses te maken over de gegevens die in QIS zijn verzameld. De data kan recent zijn, maar ook data over meerdere jaren kan worden gebruikt, snel en effectief. De analyses die met deze modules kunnen worden gemaakt zijn bedoeld incidentele analyses, maar ook voor structurele rapportage. Daarom past deze TA module uitstekend in uw dagelijkse toepassing van PDCA.

De data wordt geselecteerd in drie stappen, Zoek, Selecteer en Rapporteer. Met een eenvoudig selectie scherm met voorkeuze velden wordt in de data gezocht. Uit de beschikbare data wordt geselecteerd wat men wil analyseren. Vervolgens beschikt u over de relevante rapportage, eventueel ondersteund met grafieken.

De TA module heeft standaard de mogelijkheid data te exporteren naar o.a. Excel en/of csv bestanden. Zo is de QIS data ook beschikbaar voor verdere ‘off-line’ analyse.

De TA module is niet de enige vernieuwde onderdeel van QIS. Met Release 2016-R1, zijn er weer vele functies in QIS toegevoegd en uitgebreid.

Meer informatie : www.qisoft.nl

Bron: ©QiSOFT