Elk bedrijf een uniek schoonmaakplan
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Elk bedrijf een uniek schoonmaakplan

  • 21 november 2022

Schoonmaken in de voedingsmiddelenindustrie gebeurt niet overal op één en dezelfde manier. Sterker; de meeste bedrijven werken met een compleet eigen en unieke schoonmaakplan. “De rol van de schoonmaker is veranderd: van generalist naar specialist, van louter uitvoerder naar uitvoerder én adviseur met verstand van zaken. Wij werken naar de wensen van de klant”, vertelt Irene Groenen, rayonmanager bij Hago Food & Industry. “Een goed schoonmaakplan opstellen om de voedselveiligheid te borgen is een complex proces waar soms wel drie maanden overheen gaan.”  Waarom een uniek schoonmaakplan zo belangrijk is? Irene legt het uit. 

www.hagofoodandindustry.nl

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2022