Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Schoonmaken in de voedingsmiddelenindustrie gebeurt niet overal op één en dezelfde manier. Sterker; de meeste bedrijven werken met een compleet eigen en unieke schoonmaakplan. “De rol van de schoonmaker is veranderd: van generalist naar specialist, van louter uitvoerder naar uitvoerder én adviseur met verstand van zaken. Wij werken naar de wensen van de klant”, vertelt Irene Groenen, rayonmanager bij Hago Food & Industry. “Een goed schoonmaakplan opstellen om de voedselveiligheid te borgen is een complex proces waar soms wel drie maanden overheen gaan.” Waarom een uniek schoonmaakplan zo belangrijk is? Irene legt het uit.
Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2022
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec