Duurzaam en hygiënisch
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Duurzaam en hygiënisch

  • 10 mei 2021

Jackit is een bekend renovatiebedrijf in de voedingsindustrie. Samen met Sealwise Nederland bieden ze duurzame hygiënische oplossingen. Ze vervangen kitnaden en gebruiken Sealwise WCB panelen voor het vervangen van beschadigde wanden en plafonds.

In april werden bij Zandbergen World's Finest Meat in Zoeterwoude binnen één week drie productieruimtes gerenoveerd. Jack Pluim: “Het was 24/7 hard doorwerken met twee ploegen. Maar de deadline is gehaald!” Ook bij Tomassen Vlees, VION Group, Grolleman Coldstore en Luiten Vleeswaren werden de afgelopen tijd - tot volle tevredenheid van de klanten, snel en zonder downtime – renovaties uitgevoerd met Sealwise WCB. 

Deze unieke panelen zijn gemaakt met de Biomaster®-methode; een technologie waarbij zilverionen door en door in het materiaal zijn verwerkt en daarmee een integraal onderdeel vormen van het paneel. Dit voorkomt dat bacteriën en virussen kunnen groeien, energie produceren of repliceren, waardoor ze afsterven. Het is bewezen dat het materiaal de groei van bacteriën met 99,9% en virusgroei met 99,8% reduceert. Jack Pluim: “Wij weten als geen ander dat goede hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie cruciaal is. Het afkitten van voegen en naden doen we daarom met een duurzame, sterke en schimmelwerende kit waarvan ik zeker weet dat schimmel er niet in trekt."

www.Jackit.nl/sealwise

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2021