Aqua Nederland vakbeurs
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Aqua Nederland vakbeurs

  • 07 februari 2017

De aankomende editie van Aqua Nederland Vakbeurs vindt plaats op 21, 22 en 23 maart 2017 plaats in Evenementenhal Gorinchem. Door een samenwerking met ENVAQUA is de beurs interessant voor een brede doelgroep.

Evenementenhal en branchevereniging ENVAQUA ondertekenden op 22 december j.l. een nieuw samenwerkingscontract voor de jaarlijkse Aqua Nederland Vakbeurs. De samenwerking is aangegaan voor minimaal drie jaar tot en met de beurseditie in 2019. Naast watertechnologiebedrijven kunnen bezoekers van Aqua Nederland Vakbeurs nu ook milieutechnologiebedrijven bezoeken.

Verbreding

Angelique Klar, directeur Evenementenhal: “Het exposantenprofiel van Aqua Nederland Vakbeurs bestaat met name uit belangrijke spelers uit de waterbranche. Met de nieuwe samenwerking tussen Evenementenhal en ENVAQUA willen we hier verandering in brengen.” Frank Buijs, directeur ENVAQUA vult aan: “Beide partijen hebben de ambitie uitgesproken om het beursprofiel te verbreden naar milieutechnologie. Deze ambitie weerspiegelt de achterban van milieu- en watertechnologiebedrijven bij ENVAQUA. Zo wordt de jaarlijkse vakbeurs hét contactmoment in de branche.” 

Extern onderzoek

Om de komende jaren hierop in te spelen, geven Evenementenhal en ENVAQUA de opdracht voor een extern onderzoek naar de kansen en uitdagingen voor exposanten en potentiele exposanten op het gebied van water- én milieutechnologie voor zover relevant in relatie tot Aqua Nederland Vakbeurs. En om Aqua Nederland Vakbeurs te blijven ontwikkelen, zetten Evenementenhal en ENVAQUA een Raad van Advies op, die desgevraagd advies geeft over de organisatie van de vakbeurs. De Raad heeft leden die de belangen vertegenwoordigen van bezoekers, exposanten en mediapartner(s) binnen de branche. 

Uitbreiding boersvloer

Aan de succesvolle 2016 editie namen ruim 320 exposanten deel. Het evenement werd toen bezocht door bijna 10.000 brancheprofessionals. Vanwege het grote succes, breidt de beursvloer in 2017 uit met 1.000m2. Ook in 2017 wordt Aqua Nederland Vakbeurs weer in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. 

www.evenementenhal.nl/aqua
www.envaqua.nl

Bron: © Evenementenhal