Nieuw- en verbouw 2018
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

High tech ontmoet agri & food

Fabrikanten, toeleveranciers, ontwikkelaars, ontwerpers, gebruikers uit de hele voedselketen tonen de allernieuwste innovaties. Diverse kennissessies bieden bezoekers actuele informatie. Op de beursvloer bieden diverse p..

Lees meer

De vloer op bij bakkerij Visser

12 juni 2018

Kort geleden kreeg Multipox Kunststof vloeren de opdracht om de gehele productieruimte en het magazijn Gereed Product van Bakkerij Visser in Alphen aan de Rhijn te voorzien van nieuwe vloerafwerkingen (gietvloeren ). Ook...

Bieden op machines van Klaas Puul

12 juni 2018

Veilingen in België, Nederland, Duitsland, Engeland en Ierland. Aankomende weken kan er weer volop geboden worden op machines voor de complete voedings- en drankenindustrie. Veilingen van onder andere vis- en garnalenver...

Ontwikkeling binnen wereldwijde regels

12 juni 2018

De voedingsindustrie wordt uitgedaagd door voortdurend veranderende regelgeving: o.a. op het gebied van etikettering, vorderingen en het vermelden van de herkomst van ingrediënten op verpakkingen. Hoe pak je deze nieuwe ...

Innoveren met het Digital Food Processing Initiative

12 juni 2018

Gepersonaliseerd voedsel, plantaardige eiwitten met de bite van vlees of produceren on demand. Digitaal aangestuurde voedselproductie maakt innovaties mogelijk die tot voor kort ondenkbaar waren. Ondernemers kunnen vanaf...

Plantaardige biefstuk

12 juni 2018

Sinds 11 juni ligt de plantaardige biefstuk van Vivera, waarvoor alleen plantaardige ingrediënten als tarwe en soja worden gebruikt, bij de meeste Nederlandse retailers in de schappen, en in België bij Carrefour. Als eer...

Datakwalitijd 2.0: Consequenties voor leveranciers

12 juni 2018

De bedrijven in het GS1 bestuur zijn duidelijk: er is onbegrip over de trage progressie van het DatakwaliTijd 2.0 programma. Het slagen daarvan is immers een belang van retail en industrie samen. De consequenties van het...

Riskplaza innoveert

12 juni 2018

Sinds 29 mei 2018 heeft ieder voedselverwerkend bedrijf de mogelijkheid om eenvoudig en snel zijn voedselfraudeanalyse te onderbouwen, door gebruik te maken van Food Fraud Analysis van Riskplaza. Het hulpmiddel bestaa...

Nieuwbouw Alldra: Na hevige brand weer in productie

12 juni 2018

Hoe krijgen we de productie, na een brand, zo snel mogelijk operationeel én gecertificeerd? Dat was de uitdaging waar suikerdecoratiebedrijf Alldra twee jaar geleden voor stond. De oplossing: laat de nieuwbouw zo veel mo...

De voedselveilige locker

12 juni 2018

Bent u toe aan nieuwe lockers voor uw personeel? Denk dan eens aan Ultrabox, de locker die uitermate geschikt is voor bedrijven die moeten werken onder hygiënische omstandigheden. We spreken met Toine Suijkerbuijk, ei...

De eerste keer meteen goed

12 juni 2018

Ongeveer vijf jaar geleden betrokken wij onze nieuwbouwwoning. Na anderhalf jaar bouwen, was ons huis eindelijk klaar. Wat een klus! We dachten na over zaken waar we nog nooit bij stil hadden gestaan en waar we weinig ve...

Klaas Puul opende 2 productielocaties

12 juni 2018

De verwerking van deze producten vindt geheel in eigen beheer plaats. Op 16 juni 2018 opende Klaas Puul twee nieuwe productielocaties. Architect is Bessels architekten & ingenieurs. In Edam is een gestapelde fab...

RASFF Europese trends in voedselveiligheid

12 juni 2018

RASFF (Rapid Alert System for Food and Feed) is een systeem waarmee informatie efficiënt kan worden gedeeld tussen Europese landen en organisaties voor levensmiddelen, diervoerders en voedsel verpakkingsmaterialen die op...