Engineering & Construction 2018
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Check this out

High tech ontmoet agri & food

Fabrikanten, toeleveranciers, ontwikkelaars, ontwerpers, gebruikers uit de hele voedselketen tonen de allernieuwste innovaties. Diverse kennissessies bieden bezoekers actuele informatie. Op de beursvloer bieden diverse p..

Read more

De vloer op bij bakkerij Visser

12 June 2018

Kort geleden kreeg Multipox Kunststof vloeren de opdracht om de gehele productieruimte en het magazijn Gereed Product van Bakkerij Visser in Alphen aan de Rhijn te voorzien van nieuwe vloerafwerkingen (gietvloeren ). Ook...

Bieden op machines van Klaas Puul

12 June 2018

Veilingen in België, Nederland, Duitsland, Engeland en Ierland. Aankomende weken kan er weer volop geboden worden op machines voor de complete voedings- en drankenindustrie. Veilingen van onder andere vis- en garnalenver...

Ontwikkeling binnen wereldwijde regels

12 June 2018

De voedingsindustrie wordt uitgedaagd door voortdurend veranderende regelgeving: o.a. op het gebied van etikettering, vorderingen en het vermelden van de herkomst van ingrediënten op verpakkingen. Hoe pak je deze nieuwe ...

Innoveren met het Digital Food Processing Initiative

12 June 2018

Gepersonaliseerd voedsel, plantaardige eiwitten met de bite van vlees of produceren on demand. Digitaal aangestuurde voedselproductie maakt innovaties mogelijk die tot voor kort ondenkbaar waren. Ondernemers kunnen vanaf...

Vegetable steak

12 June 2018

Since 11 June, the vegetable steak from Vivera, which only uses plant-based ingredients such as wheat and soy, is available from most Dutch retailers, and from Carrefour in Belgium. Tesco was the first supermarket chain ...

DatakwaliTijd 2.0: consequences for suppliers

12 June 2018

The companies in the GS1 board are clear: there is confusion about the slow progression of the DatakwaliTijd 2.0 programme. After all, its success is in the interest of both retail and industry. However, not all supplier...

Riskplaza innovates

12 June 2018

Since 29 May 2018, every food processing company has the possibility to easily and quickly substantiate their food fraud analysis. Substantiation by using Food Fraud Analysis from Riskplaza. Riskplaza has been worki...

New construction Alldra: Back in production after heavy fire

12 June 2018

How do we get production operational and certified as quickly as possible after a fire? That is the challenge sugar decoration company Alldra faced two years ago. The solution: let the new construction take place at the ...

The food safe locker

12 June 2018

Do you need new lockers for your staff? Consider Ultrabox, the locker that is very suitable for companies that need to work under hygienic conditions. We spoke with Toine Suijkerbuijk, owner of Locker.nl, about the po...

Getting it right the first time

12 June 2018

About five years ago, we moved into our newly constructed home. After one and a half years of building, our house was finally done. What a job! We thought about things we had never thought about before and knew very litt...

Klaas Puul opende 2 productielocaties

12 June 2018

De verwerking van deze producten vindt geheel in eigen beheer plaats. Op 16 juni 2018 opende Klaas Puul twee nieuwe productielocaties. Architect is Bessels architekten & ingenieurs. In Edam is een gestapelde fab...

RASFF Global trends

12 June 2018

RASFF (Rapid Alert System for Food and Feed) is a system that enables information (notifications) to be shared efficiently between European countries and organizations about food, feed and food contact materials circulat...