Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Sinds 29 mei 2018 heeft ieder voedselverwerkend bedrijf de mogelijkheid om eenvoudig en snel zijn voedselfraudeanalyse te onderbouwen, door gebruik te maken van Food Fraud Analysis van Riskplaza.
Het hulpmiddel bestaat uit een assessment en factsheets. Het assessment is toe te passen voor alle producten om het risico op fraude te bepalen. Factheets geven aan welke risico’s er zijn en hoe je ze kunt beheersen.De voedingsindustrie is flink in beweging op het gebied van voedselfraude. Er zijn verschillende werkgroepen opgezet en commissies van GFSI-erkende standaarden zijn bezig auditschema’s aan te passen. Allemaal vanuit hetzelfde doel, alleen de invulling verschilt. Met het assessment van Riskplaza is er één manier van werken. Hierin komt het beste van alle GFSI-erkende normeisen terug in één lijst.
v.l.n.r. Sjoerd Kanters (directeur Riskplaza), Jacob Schilstra, Manoeska Lintsen, Susanna Schilling
Bron: © Riskplaza
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec