Vezet breidt productie uit met nieuwe locatie in Warmenhuizen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Vezet breidt uit met nieuwe locatie in Warmenhuizen

  • 03 oktober 2024

Koninklijke Vezet, een toonaangevende producent van verse convenience groente- en fruitproducten, is gestart met de bouw van een nieuwe productielocatie in Warmenhuizen. De uitbreiding komt voort uit de groeiende vraag van klanten zoals Albert Heijn en Delhaize. "Om te kunnen blijven voldoen aan de toenemende vraag naar lekkere en gezonde convenience producten, is uitbreiding van onze productiecapaciteit noodzakelijk," aldus het bedrijf.

Een faciliteit van 35.000 m²

De nieuwe productielocatie, die tegenover de bestaande faciliteit wordt gebouwd, beslaat 35.000 m² en zal ruimte bieden aan de productie van kant-en-klare salades, verse maaltijden, verse pizza’s en innovatieve convenienceproducten op basis van verse groenten. Naar verwachting zal de nieuwe fabriek eind 2026 operationeel zijn, waarmee Vezet inspeelt op de toekomst van gemaksvoeding.

Onderdeel van Kramer Food Family

Koninklijke Vezet is onderdeel van de Kramer Food Family, een van de grootste Europese spelers in de vers gesneden groente- en fruitsector. Het familiebedrijf beschikt over 11 productielocaties in zes landen en bedient de markt met meer dan 1.000 verschillende producten. Met ongeveer 4.200 medewerkers zet Kramer Food Family zich in voor innovatie en groei binnen de Europese markt voor verse voeding.

Op de foto: Anouk Wissink (algemeen directeur Koninklijke Vezet) en Marcel Jacobs (CEO Kramer Food Family).

Vezet.nl

Bron: Koninklijke Vezet