Food Matters Live breidt uit naar Rotterdam
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Food Matters Live breidt uit naar Rotterdam

  • 02 oktober 2024

Food Matters Live maakt zich op voor zijn eerste evenement op het Europese vasteland, en de keuze is gevallen op Rotterdam. Met meer dan tien jaar ervaring in het organiseren van evenementen die gericht zijn op de innovatie van voedingsingrediënten en duurzaamheid, biedt de Britse organisator een platform voor samenwerking binnen de voedings- en drankenindustrie. De editie in Rotterdam, gepland voor september 2025, zal plaatsvinden in het Rotterdam Ahoy Convention Centre.

Innovatieve programma’s en ontmoetingen

Het evenement belooft een unieke ervaring te worden met programma’s zoals het "Tastes of Better" ingrediënt innovatieprogramma, waar exclusieve proeverijen en showcases centraal staan. Daarnaast biedt Food Matters Live vier hoofdpodia waar sprekers ingaan op thema's zoals marktinzichten, trends en duurzame inkoopstrategieën. Rondetafelgesprekken met experts bieden de gelegenheid om oplossingen te vinden voor urgente vraagstukken in de sector.

Rotterdam als de ideale locatie

Rotterdam, bekend om zijn focus op duurzaamheid, blijkt de ideale locatie te zijn voor deze Europese primeur. De stad biedt uitstekende faciliteiten en ligt strategisch in het hart van de Nederlandse voedingsindustrie. Naast Food Matters Live vindt tegelijkertijd Gastvrij Rotterdam plaats, de op één na grootste horecabeurs van Nederland. Deze combinatie creëert extra netwerkmogelijkheden voor deelnemers.

Het evenement belooft een waardevolle bijeenkomst te worden voor voedingsproducenten, merken en ingrediëntenleveranciers, en zal bijdragen aan het vormgeven van de toekomst van de industrie.

Foodmatterslive.com

Bron: Food Matters Live