Verse levensmiddelen langer houdbaar verpakken
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Verse levensmiddelen langer houdbaar verpakken

  • 10 juli 2017

Op woensdag 13 en 20 september a.s. organiseert MULTIVAC Nederland te Woerden een tweetal gratis kennisevents over het langer houdbaar verpakken van verse levensmiddelen door middel van Trayseal technologie.

De events zijn exclusief toegankelijk voor verwerkers of fabrikanten van verse levensmiddelen in Nederland. Tijdens de events komen o.a. specialisten aan het woord in verpakkingsmaterialen en verpakkingsmethodieken voor verse levensmiddelen. Daarnaast zal de geavanceerde MULTIVAC Trayseal technologie gedemonstreerd worden. 

Het programma van het kennisevent op woensdag 13 september is toegespitst op startende of kleine ondernemingen die versproducten verwerken en het event op woensdag 20 september op grotere, meer ervaren fabrikanten. Uiteraard is er tijdens de events de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere collega verse levensmiddelen verwerkers of fabrikanten. 

Meer informatie over deze kennisevents, het programma en de aanmeldprocedure kunt u lezen op www.multivac.nl onder Nieuws & Evenementen. Wees wel op tijd met aanmelden aangezien er een beperkt aantal deelnemers toegelaten kan worden. Met vragen aangaande het event bent u welkom contact op te nemen met Saskia Cooman van MULTIVAC via [email protected].  MULTIVAC verheugt zich erop u te ontmoeten en u inzicht te geven in hoe uw verse levensmiddelen langer houdbaar te verpakken met de MULTIVAC Traysealing technologie.

www.multivac.com

Bron: © Multivac