Baaijens kijkt terug op het Inotec Event
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Baaijens kijkt terug op het Inotec Event

  • 10 juli 2017

Baaijens Industrial Equipment B.V. organiseerde op 27, 28 en 29 juni een Inotec Event. Dit vond plaats in hun eigen vestiging te Oss. Gedurende deze dagen werd er in samenwerking met vaste partner Inotec een open huis voor de gehele foodindustrie gehouden. Waarbij de thema’s innovatie en technologie centraal stonden.
Klanten uit de vlees , convenience, vis, pluimvee, pet food, kaas, groente & fruit en soepen & sauzen branche kregen een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig aanbod aan machines gedemonstreerd.

Onder andere het unieke meng systeem van de Variomixer dat zorgt voor een optimale delicate of intensieve vermenging van de producten door de onafhankelijk van elkaar beweegbare mengspiralen. Daarnaast het volledige WT assortiment t.b.v. worstlink snijmachine, maar ook de Inotec Microcutter voor fijn deeg en emulsies, voorzien van een computergestuurd in- en verstelbaar mes waardoor constante product resultaten gewaarborgd zijn. 

Tevens konden de bezoekers een volwaardige proces installatie bekijken.  Deze indrukwekkende machine kan mengen, emulgeren, koken onder vacuüm en verkleinen en trok volop de aandacht van de bezoekers.

Vele genodigden wisten de weg naar Oss te vinden. BIE kijkt dan ook terug op een zeer sfeervol en geslaagd Event. 

Inotec

Inotec heeft een brede en jarenlange praktijkervaring opgebouwd in het ontwerpen en produceren van machines voor de verwerking van samengestelde producten. Hun assortiment bevat een grote diversiteit van individuele machines (o.a. mengers, vario mixers, microcutters) maar ook complete custom made productie lijnen die met veel succes over de hele wereld gebruikt worden.

www.baaijens.nl

Bron: © Baaijens