Trots op ons netwerk
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Trots op ons netwerk

  • 12 april 2021
  • Door: Saskia Stender

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. 

Wat is de OSV toch een fijn netwerk met fijne mensen, zeg maar rustig fijne vrienden. Vrienden zoals bedoelt in het bekende spreekwoord: ‘in tijden van nood leer je je vrienden kennen!’ Je kunt wel stellen dat we nu al heel lang in tijden van (corona)nood zitten. 

De sociale bubbels, zo’n woord waar ik nog nooit van had gehoord, zijn klein, de contacten minimaal. We kunnen niets organiseren en toch blijft het netwerk intact. Iedereen blijft trouw deelnemer in de hoop natuurlijk dat we elkaar snel weer kunnen zien.

Daar ben ik trots op en vooral heel erg blij mee.

Ik hoor heel vaak dat jullie de barbecues echt missen. Ik beloof jullie: zodra het kan organiseer ik als eerste een mega-barbecue. Dan gaan we helemaal los!

Dat kan nu nog even niet, maar het is wel weer tijd voor een volgend contactmoment. 

Vorig jaar hebben we het OSV-mondkapje rondgestuurd en OSV-cadeaubonnen voor in het vakblad. Die worden nog steeds ingewisseld.  We gaan door met de OSV-voorstelrondjes. Daar kun je je voor aanmelden als je een keer voorrang wilt hebben, of je wacht rustig af tot ik je benader. Dat is aan jou.

Wat hebben we deze keer voor jullie verzonnen? Dat zeg ik nog niet. Daar hebben we echt ons hoofd over gebroken, maar we zijn er uit. Medio/eind april kun je weer een cadeautje in de brievenbus verwachten. Laat even weten of we het naar de zaak of naar je privé-adres moeten sturen.

Wij gaan alvast genieten van de voorpret.

Saskia Stender

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2021