Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Op 24 januari 2018 hebben we samen met 180 deelnemers een toast uitgebracht op het 25 jarig bestaan van de OSV. Het was een zinderende bijeenkomst met een fijne mix van leden, hun gasten en de door de organisatie uitgenodigde foodproducenten. Klaas Dijkstra – oprichter van de OSV - was ook van de partij om te delen in de feestvreugde.
Van het door onze sponsor Ameco aangeleverde malse rundvlees, hebben de koks prachtige producten gemaakt in nauw overleg met Karel van Westreenen van Ameco. De complimenten bleven komen. Verstegen liet ons laten proeven van hun recente innovatie: de Guilt Free sauzen, zonder suiker.
De start van het jubileumjaar is een feit. Komend jaar met nóg meer activiteiten: bedrijfsbezoeken, workshops, sportieve activiteiten en niet te vergeten de Zomerbarbecue op 13 juni. Maar eerst gaan we naar Ameco in Apeldoorn. Begin april, om met eigen ogen te zien waar dat lekkere vlees vandaan komt.
Kijk voor een impressie van de winterbarbecue vind je op www.foodinbusiness.com/osv/foto-archief
Bron: ©stockcreations/Shutterstock.com;
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec