We're currently searching through more than 4,000 articles, just a moment's patience...
We're currently searching through more than 4,000 articles, just a moment's patience...
Op 24 januari 2018 hebben we samen met 180 deelnemers een toast uitgebracht op het 25 jarig bestaan van de OSV. Het was een zinderende bijeenkomst met een fijne mix van leden, hun gasten en de door de organisatie uitgenodigde foodproducenten. Klaas Dijkstra – oprichter van de OSV - was ook van de partij om te delen in de feestvreugde.
Van het door onze sponsor Ameco aangeleverde malse rundvlees, hebben de koks prachtige producten gemaakt in nauw overleg met Karel van Westreenen van Ameco. De complimenten bleven komen. Verstegen liet ons laten proeven van hun recente innovatie: de Guilt Free sauzen, zonder suiker.
De start van het jubileumjaar is een feit. Komend jaar met nóg meer activiteiten: bedrijfsbezoeken, workshops, sportieve activiteiten en niet te vergeten de Zomerbarbecue op 13 juni. Maar eerst gaan we naar Ameco in Apeldoorn. Begin april, om met eigen ogen te zien waar dat lekkere vlees vandaan komt.
Kijk voor een impressie van de winterbarbecue vind je op www.foodinbusiness.com/osv/foto-archief
Source: ©stockcreations/Shutterstock.com;
Vakblad Voedingsindustrie is a project of b2b Communications BV.
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
We work in accordance with the privacy legislation. After your registration you will receive an e-mail with a confirmation link. Only after you have clicked on this link will you be registered as a recipient of the newsletter. If you can't find the e-mail in your inbox, please also look at unsolicited e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec