Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Moolec Science SA, een wetenschappelijk voedingsingrediëntenbedrijf dat zich richt op de productie van dierlijke eiwitten in planten, heeft een opmerkelijke doorbraak bereikt in haar Meat Replacements Program. Het nieuwe ‘Piggy Sooy’ sojabonenplatform produceert aanzienlijk hoge hoeveelheden varkensproteïne.
Het dierlijke eiwit bereikt een expressieniveau tot 26,6% van het totale oplosbare eiwit in sojabonen, vier keer hoger dan aanvankelijk verwacht. Dit heeft geleid tot de indiening van een nieuw octrooi en de hernoeming van het platform naar "Piggy Sooy".
Moolec's CEO, Gastón Paladini, benadrukt dat Piggy Sooy tastbaar bewijs is van de capaciteit van Moolec's technologie om aanzienlijke opbrengsten van vleeseiwitten in planten te produceren. Het bedrijf wordt hiermee gepositioneerd als een pionier in moleculaire landbouw voor de voedingsindustrie.
Bron: Moolec Science
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec