Sluiting vestiging PALI Meat in Oss
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Sluiting vestiging PALI Meat in Oss

  • 20 augustus 2024

PALI Meat heeft aangekondigd dat de vestiging in Oss op 1 september 2024 haar deuren sluit. Deze beslissing volgt op de verkoop van het pand, waarmee een einde komt aan de vleesverwerkingsactiviteiten in deze locatie.

Verhuizing van activiteiten naar Zevenaar

Eerder dit jaar heeft PALI Group al belangrijke veranderingen doorgevoerd. In april werd de slachtlocatie in Geldrop gesloten, een stap die werd ingegeven door beperkingen in de vergunning en beperkte groeimogelijkheden. Om kosten-efficiënt te blijven en klanten een marktconforme prijs te bieden, verplaatste PALI Group de slachtactiviteiten naar Compaxo in Zevenaar. Een deel van het in Zevenaar geslachte varkensvlees werd vervolgens in Oss verder verwerkt. Met de sluiting van de vestiging in Oss komt hier per 1 september een einde aan.

Toekomstplannen en versterking marktpositie

Ondanks de sluiting van de locatie in Oss blijft PALI Group actief in de varkenshandel. De in- en verkoop van biggen, varkens en zeugen gaat onverminderd door. Sterker nog, PALI Group heeft haar team uitgebreid en is vastbesloten om haar positie in de varkenshandel te versterken. Dit wijst op een strategische focus op groei en consolidatie binnen de sector, ondanks de recente sluitingen van productielocaties. De onderneming zet daarmee een duidelijke stap richting verdere optimalisatie en uitbreiding van haar handelsactiviteiten.

Paligroup.nl

Bron: PALI Group