Royal A-ware neemt Belgische zuivelgroep over
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Royal A-ware neemt The Dairy Food Group over

  • 12 juli 2024

Royal A-ware Food Group wil het Belgische familiebedrijf The Dairy Food Group overnemen. Deze overname omvat de dagelijkse melkophaling door BMC (Belgian Milk Company) en de bedrijven Eurodesserts, Limelco, Incopack en Incorock. De voorgenomen overname wordt snel gemeld bij de Europese Commissie.

Uitbreiding in België

Deze overname past in de strategie van het Nederlandse familiebedrijf om haar zuivelactiviteiten in België uit te breiden. "Na afronding van het overnametraject kunnen we onze melkverwerking in België optimaliseren en efficiëntere ketens creëren. Daarnaast bieden we onze klanten een breder productportfolio," aldus Jan Anker, CEO van Royal A-ware Food Group.

Groeiambities en duurzaamheid

The Dairy Food Group ziet door de overname mogelijkheden om sneller te groeien en nieuwe banen te creëren. "Wij zijn verheugd om onderdeel te worden van Royal A-ware Food Group. Deze stap versnelt de verduurzaming van onze activiteiten. Royal A-ware deelt onze waarden en is een perfecte match," zegt Nathalie Nijs, CEO van The Dairy Food Group.

Voorwaarden en afronding

De overname is onderworpen aan gebruikelijke voorwaarden. Het doel is om de transactie voor het einde van 2024 af te ronden.

Bron: Royal A-ware Food Group


Bron: ©Royal A-ware Food Group