Samenwerking Eetgemak Groep en TotaalVERS
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

De Eetgemak Groep en TotaalVERS bundelen krachten

  • 09 juli 2024

Twee bedrijven met een rijke geschiedenis in verse, lokale en kwalitatieve producten gaan samen. De Eetgemak Groep, bekend om haar verse maatwerk-gerechten, en TotaalVERS, gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket aan eten en drinken, bundelen hun krachten. Deze samenwerking tilt de dienstverlening van beide bedrijven naar een hoger niveau.

Versterking van elkaars expertise

Beide bedrijven hebben een succesvol verleden en delen een vergelijkbaar DNA, maar brengen elk hun unieke expertise in. De Eetgemak Groep bereidt verse gerechten op maat voor zorginstellingen, ziekenhuizen, kinderopvang en horeca & catering. TotaalVERS levert aan de Cure & Care sector een totaalpakket van vers-, diepvries-, food- en non-food producten. Daarnaast bedient TotaalVERS de industrie met een hoogstaand assortiment van gesneden aardappelen, groente en fruit. ‘Samen creëren we een “one stop shop” voor onze huidige en toekomstige klanten’, zegt Ronald Holtzer, algemeen directeur van de Eetgemak Groep.

Focus op continuïteit en groei

De samenwerking richt zich op het behouden van de huidige dienstverlening, met respect voor bestaande organisaties, merken en partners. Klanten kunnen rekenen op betere service zonder veranderingen in de operaties in Katwijk en Spijkenisse. Beide locaties worden optimaal benut en alle medewerkers blijven nodig tijdens de verwachte groeiperiode.

Zorgvuldige integratie

De integratie en kennisuitwisseling verlopen zorgvuldig, met behoud van continuïteit op managementniveau. Dit betekent dat de dagelijkse leiding van TotaalVERS voorlopig bij het huidige management blijft.

Toewijding aan kwaliteit en innovatie

‘Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis en bevestigt onze toewijding aan kwaliteit, service en innovatie binnen de zorgmarkt en andere kanalen’, aldus Ronald van der Leer, algemeen directeur TotaalVERS. Door de gezamenlijke positie binnen deze segmenten te versterken, kan de toekomstige dienstverlening van beide bedrijven verder worden geoptimaliseerd.

Bron: De Eetgemak Groep

Bron: ©De Eetgemak Groep