Redefine Runder Bavette meest innovatieve product
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Redefine Runder Bavette meest innovatieve product

  • 09 januari 2023

De overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2023 in de categorie food & beverage was Redefine Meat, met hun product 'Redefine Runder Bavette.' Redefine Meat gebruikt technologie in plaats van dieren om hun vleesproducten te maken. Ze noemen het New-Meat™ omdat het dezelfde smaak, textuur, mondgevoel en veelzijdigheid heeft als dierlijk vlees, maar 100% plantaardig is. Het bedrijf ontwikkelt hun producten door samen te werken met vooraanstaande vleesexperts, slagers en chef-koks om klanten de ultieme vleeservaring te bieden.

De Redefine Runder Bavette is een sappig, plantaardig stuk vlees dat gebruikt kan worden om te grillen of te bakken. Het biedt vleesliefhebbers een duurzaam alternatief zonder afbreuk te doen aan de smaak. De jury merkt op dat het "het origineel goed benadert" en "hier al jaren aan werkt, waarbij ze het gebruik van nieuwe technologieën niet uit de weg gaan."

De erkenning van Redefine Meat als algemene winnaar van de Horecava Innovation Award 2023 is een bewijs van hun duurzame en plantaardige alternatief dat de ultieme vleeservaring kan bieden. En uit hun marktcijfers blijkt dat 80% van de vleesconsumptie bestaat uit de zogenaamde "whole-cuts." Het assortiment/productie is hier dan ook op aangepast.

Bron: ©Redefine Meat