QMS Eert Europese Importeurs voor Schotse Vleesindustrie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

QMS eert Groenveld Vlees en Goedegebuur

  • 31 oktober 2023

In een tijd waarin de wereldwijde voedselindustrie dynamischer en competitiever is dan ooit, blijft de Schotse roodvleesindustrie een baken van kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit werd onlangs nog eens bevestigd op Anuga 2023, waar Quality Meat Scotland (QMS) drie vooraanstaande Europese importeurs eerde voor hun onwankelbare steun aan deze industrie.

Groenveld Vlees: een decennialange expertise

Arjen van Wieringen, namens Groenveld Vlees, onderstreepte het belang van hun partnerschap met ABP Perth. Groenveld Vlees, een groothandelaar, importeur en exporteur van vlees, heeft decennialange ervaring en waardevolle expertise opgebouwd in de levering aan de productie-industrie, groothandel, detailhandel, catering en slagersmarkt in Nederland en andere Europese bestemmingen. Kate Rowell prees Groenveld Vlees voor hun inzet om topkwaliteit Scotch Prime producten te leveren aan premium markten. Op de foto Arjen van Wieringen die met gepaste trots de award in ontvangst neemt.

Pregis: een toonbeeld van groei en toewijding

Onder de gelauwerden was Pregis, een gerenommeerde Italiaanse importeur, die sinds 2020 consequent Scotch Beef PGI heeft ingekocht. De groei van hun handel in 2023 heeft al de volumes van 2022 overtroffen. Sarah Millar, CEO van QMS, prees hun betrokkenheid en benadrukte dat de consistente wekelijkse aankopen blijk geven van hun toewijding aan de Schotse roodvleesindustrie.

Goedegebuur: van slagerij tot Europese grootmacht

Goedegebuur, gevestigd in Rotterdam, Nederland, heeft een lange samenwerking met Scotbeef. Deze van oorsprong kleine slagerij uit 1922 is uitgegroeid tot een van de grootste Europese bedrijven in het ontbenen en verpakken van vlees. Kate Rowell, voorzitter van QMS, sprak haar waardering uit voor Goedegebuurs inzet om producten van de hoogste kwaliteit te leveren.

De wereldwijde aantrekkingskracht van Schots roodvlees

Deze erkenningen benadrukken niet alleen de uitmuntendheid van Schotse producten, maar ook het belang van sterke partnerschappen. "Onze toewijding aan het leveren van het fijnste roodvlees gaat verder dan grenzen," zei Kate Rowell. Sarah Millar voegde toe dat deze QMS Recognition Awards de noodzaak van samenwerking en toewijding binnen de Schotse roodvleesindustrie benadrukken.

Een toast op de toekomst

Deze ceremonie was meer dan een moment van erkenning; het was een viering van de veerkracht en de globale aantrekkingskracht van de Schotse roodvleesindustrie. Met deze awards erkent QMS niet alleen de prestaties van deze bedrijven, maar ook hun rol in het versterken van de positie van Schotse producten op de wereldmarkt. Het is een herinnering dat door samen te werken met Schotse producenten en verwerkers, klanten over de hele wereld kunnen genieten van een uitzonderlijke culinaire ervaring, geworteld in de herkomst van Schots roodvlees.

Bron: EuroMeatnews.com

Bron: ©Foto: Groenveld Vlees