Ontsmetting met microgolven en radiofrequentie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Ontsmetting met microgolven en radiofre­quentie

  • 22 november 2022

SAIREM, specialist in industriële oplossingen met microgolven en radiofrequentie presenteert haar ontsmettingstechnologieën op Food Ingredients Europe, van 6 tot 8 december 2022.

Ontsmetting met deze technologieën maakt de volledige vernietiging van schimmel, gist en bacteriën mogelijk, zonder het gebruik van giftige chemische producten. De systemen zijn ideaal voor superfoodtrendproducten en ingrediënten om plantaardige eiwitalternatieven te produceren. Waardevolle ingrediënten zoals noten worden uiterst zorgvuldig behandeld, wat resulteert in een eindproduct van hoge kwaliteit en een vermindering van 4-5 Log. Het efficiënte RF- en MW-proces, dat slechts enkele minuten duurt, zorgt ervoor dat elk ingrediënt snel en gelijkmatig op de vereiste temperatuur wordt gebracht. Omdat de verwerkingstijd zo kort is, verandert er niets aan de fysische, chemische en organoleptische eigenschappen - alle productkenmerken blijven perfect behouden.

www.sairem.com 

Bron: SAIREM