Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
SAIREM, specialist in industriële oplossingen met microgolven en radiofrequentie presenteert haar ontsmettingstechnologieën op Food Ingredients Europe, van 6 tot 8 december 2022.
Ontsmetting met deze technologieën maakt de volledige vernietiging van schimmel, gist en bacteriën mogelijk, zonder het gebruik van giftige chemische producten. De systemen zijn ideaal voor superfoodtrendproducten en ingrediënten om plantaardige eiwitalternatieven te produceren. Waardevolle ingrediënten zoals noten worden uiterst zorgvuldig behandeld, wat resulteert in een eindproduct van hoge kwaliteit en een vermindering van 4-5 Log. Het efficiënte RF- en MW-proces, dat slechts enkele minuten duurt, zorgt ervoor dat elk ingrediënt snel en gelijkmatig op de vereiste temperatuur wordt gebracht. Omdat de verwerkingstijd zo kort is, verandert er niets aan de fysische, chemische en organoleptische eigenschappen - alle productkenmerken blijven perfect behouden.
Bron: SAIREM
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec